Inna, cea mai bogată și MODESTĂ artistă din România. Ce spune vedeta despre cheltuieli și viața de lux

Data publicării:
Inna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Inna, sursa foto Instagram

Inna este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. A cunoscut succesul internațional și are o avere impresionantă. Ce spune vedeta despre simțul realității și viața de lux?

Inna se bucură de un succes imens pe plan muzical. Artista este cunoscută nu doar în România, ci a urcat pe cele mai mari scene ale lumii. Chiar dacă are o avere estimată la 20 de milioane de dolari și se află în topul celor mai bogate vedete din lume, conform CelebrityNetWorth, Inna este una dintre cele mai modeste cântărețe din România.

Este apreciată de public în primul rând pentru naturalețea ei și pentru modestia de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Chiar dacă își poate permite orice, iar viața este lipsită de griji, Inna spune că nu a pierdut deloc simțul realității și merge adesea la cumpărături pentru casă. 


„Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile”, a declarat Inna, într-un interviu pentru VIVA!


Dacă vă întrebați ce face Inna cu banii pe care îi câștigă din concerte și contracte de publicitate, iată că artista preferă să îi investească pe majoritatea în proiectele ei profesionale. 


„Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echlibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a mai spus artiste pentru sursa citată anterior. 

 

Cum se menține în formă INNA: „Mă simt foarte bine cu mine”

 

Vedeta dezvăluie că are foarte mare grijă atât de fizicul ei, cât și de psihic. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

 

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a povestit Inna pentru Unica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel