INNA cântă despre iubirea sinceră și profundă în piesa ”De dragul tău” din cadrul The Session

Inna, foto PR
Descriere foto: Inna, foto PR

Inna a lansat o piesă nouă, în care cântă despre iubirea sinceră și profundă.

INNA continuă seria The Session by Global Records și lansează ”De dragul tău”, o piesă emoționantă, în limba română, o confesiune sinceră despre iubirea profundă și fericirea de a fi alături de persoana care face sufletul să vibreze.

INNA - De dragul tău

 

Piesa a fost compusă de EMAA și Costin Bodea, versuri EMAA, producție Costin Bodea. Pentru videoclipul ”De dragul tău”, INNA a lucrat cu Kobzzon, iar echipa de beauty a fost formată din Anca Buldur și Adonis Enache.

”De dragul tău” este piesa plină de emoție și sensibilitate pe care am ascultat-o pe repeat și care îmi place tot mai mult cu fiecare play. Să o ascultați cu drag și cu iubire!”, a spus INNA.

De curând, INNA a lansat single-ul ”Up” cu lyric video care are deja aproape 8 milioane de vizualizări, un imn al distracției și al bunei dispoziții.

 

INNA - Up

INNA a avut un an plin de succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive în țările CSI, Turcia. Apoi a lansat „Maza” care are peste 20 de milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata , „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes sau ”Party” cu Minelli.

INNA are aproape 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru INNA

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. INNA a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută cu numele de scenă INNA, este una dintre cele mai apreciate voci din România și a reușit să câștige succesul și peste hotare. Muzica artistei se aude în radiourile din toată lumea. 


INNA a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR

1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

INNA: Să devin artist! De mică visam să fiu artistă, să fiu pe scenă în fața oamenilor să le cânt.

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

INNA: Ooo, numai una? :)) Dar una chiar memorabilă este că am luat nota 4 la matematică la o lucrare și, pentru că nu voiam ca mama să afle, am decis să o îngrop. 

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

INNA: Nu am niciun lucru pe care aș vrea să îl schimb. Îmi asum tot, cu bine și cu rău.

 

Citește aici continuarea interviului cu INNA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 29 noi 2021, 15:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience