Înmormântare Nelu Ploieșteanu. Mara Bănică: „Nu există sub nicio formă să fie luat trupul astăzi și să fie înmormântat exact ca un câine într-o oră”

Data actualizării: | Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, foto Facebook

INML a stabilit cauza morții lui Nelu Ploieșteanu, Potrivit legiștilor, artistul era infectat cu COVID în momentul decesului. În aceste condiții, cântărețul de muzică lăutărească urmează să fie înmormântat după protocolul SARS-CoV-2.

Potrivit Antena 3, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat mâine, pe 7 aprilie, în regim covid. Trupul neînsuflețit al artistului va fi pus într-un sicriu sigilat, fără ca rudele să-și poată lua rămas bun.

În cursul zilei de astăzi, familia cântărețului a aflat rezultatul testului covid, urmând ca mâine să meargă să ridice de la morgă trupul neînsuflețit al artistului, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

După ce s-a speculat că artistul va fi înmormântat astăzi, în aceeași zi în care a venit și rezultatul de la INML, jurnalista Mara Bănică a dezvăluit că a discutat cu soția artistului și că înmormântarea nu va avea loc azi, notează DC News.


Doamna Elena (n.r. soția artistului) nu este dispărută! Este lovită foarte tare de pierderea soțului ei. Eu am stat aseară o oră și ceva de vorbă cu dânsa. E acasă, de abia de sâmbătă a ieșit din carantină. Nu se simte foarte bine și nu a fost ea cea care a mers după toate documentele necesare înmormântării. (...)

Familia a primit telefonul oficial în jurul orei 10.30, morga se închide la ora 13.00. Nu există sub nicio formă să fie luat trupul astăzi și să fie înmormântat exact ca un câine într-o oră, din momentul în care îl ridici. Deci, nu există această variantă. Își plâng durerea în liniște, cu multă demnitate și decență. Nu e vorba despre nicio dispariție, nu au făcut altceva decât să aștepte un răspuns de la statul român, care funcționează doar cinci zile pe săptămână. (...) Legea va fi respectată. 

(...) Nu există că soția e dispărută, că nu a fost văzută. E lovită de durere. Nu știu cum și când își va reveni. Cât despre înmormântare, nu știu, se vor organiza probabil mâine, o să vedem exact”, a spus Mara Bănică, marți după-amiază, la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel