Ingredientul pe care trebuie să-l folosești în loc de șampon. Părul va fi mătăsos și lucios

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Părul va fi mătăsos și lucios dacă vei înlocui șamponul cu un ingredient din bucătărie. Convinge-te și bucură-te de rezultate fantastice.

Sute de reclame la produse de îngrijire ne promit că părul va fi mătăsos și lucios. Dar știm cu adevărat ce cumpărăm? Ce conțin aceste produse? Totuși, natura ne pune la dispoziție tot ce ne trebuie pentru un păr sănătos, voluminos și lucios. Totul fără costuri!  

Șamponul poate fi înlocuit cu o plantă din bucătărie pentru rezultate uimitoare. Planta de care avem nevoie este una dintre cele mai iubite plante ale bucătăriei italiene. Este parfumată și plină de beneficii. Este rozmarinul, care ne aduce surprize nu doar în bucătărie, ci și pentru îngrijirea personală.

Dacă părul este stresat de vopsirea excesivă sau de tratamente chimice, rozmarinul îi poate reda splendoarea.

Poți folosi planta sub forma de ulei: trebuie doar sa introduci câteva crenguțe bine spălate într-o punga potrivită pentru congelare, apoi trebuie să le bați bine cu un ciocan pentru șnițele. În acest fel, crenguțele își vor elibera un ulei cu un miros plăcut.

Într-un borcan se toarnă 200 ml ulei de măsline, se adaugă crenguțele zdrobite de rozmarin. Borcanul se închide și se păstrează, ferit de lumină, timp de o săptămână. După acest timp, se filtrează și se împarte în sticle mici. Masează scalpul cu acest ulei înainte de a face duș pentru a revitaliza foliculii.

Sau poți prepara o infuzie de rozmarin. Pentru asta, fierbe apa cu câteva crenguțe. După ce s-a răcit complet, toarnă lichidul într-o sticlă cu pulverizator și utilizează-l înainte de coafare, pe părul încă umed. Acum bucură-te de rezultat: vei avea un păr mătăsos și foarte strălucitor!

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel