Ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Oțetul este ingredientul din bucătăria ta care va lăsa hainele tale albe să arate ca noi! Oțetul este ideal nu numai pentru a găti mâncăruri delicioase, ci poți profita de puterea lui și în zona de curățare.

Oțetul este un ingredient care poate fi utilizat în bucătărie pentru lucruri multiple: oferă un gust excelent sosurilor și salatei, are o putere impresionantă în curățarea oalelor și tigăilor și poate, de asemenea, fi de ajutor în alte zone ale casei, mai ales atunci când este vorba de spălarea hainelor albe, deoarece este perfect pentru îndepărtarea petelor și astfel ne economisește mult efort și bani.

Trebuie să știți că, folosind oțetul pentru a vă lăsa hainele albe ca noi, poate funcționa atât la spălarea manuală, cât și la mașina de spălat. Acest ingredient vă va ajuta să eliminați petele de transpirație și tot felul de alimente de pe haine, pe lângă faptul că elimină orice miros neplăcut. Trebuie să rețineți că poate fi folosit doar pe haine albe deoarece poate fi puțin abraziv cu hainele colorate. Citiți în continuare acest material StiriDiaspora.ro pentru a vedea cum să utilizați oțetul în spălarea hainelor albe.

 

Oțet, pentru spălarea manuală a hainelor

 

Dacă aveți de gând să spălați hainele de mână trebuie să urmați câțiva pași, astfel încât oțetul să poate lucra în mod eficient.

În primul rând trebuie să se pregătească hainele cu apă caldă. Apa nu trebuie să fie la punctul de fierbere, însă trebuie să fie destul de fierbinte. Înmuiați-vă hainele în apă, apoi adăugați o cană de oțet alb și amestecați ușor. Lăsați hainele în apă cu oțet peste noapte.

 

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel