Înghețata pe care ar trebui să o savurezi în această vară, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Lama Roscu
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Lama Roscu

Când temperaturile cresc, savurarea unei înghețate este cel mai bun lucru. Dar s-au dus zilele de ciocolată, vanilie sau combinație - magazinele de înghețată din ziua de azi au atât de multe arome ciudate încât poate fi dificil să te decizi. Așa că, dacă nu știi ce să alegi, de ce să nu apelezi la stele? În continuare, aflați de la astrologul Lisa Stardust din New York ce aromă de înghețată ar trebui să comandați, în funcție de semnul dvs. zodiacal. 

Berbec: Înghețată de ciocolată, bezele și nuci

În calitate de lider al zodiacului, ești obișnuit să-ți deschizi propriul drum și să o iei pe cel mai puțin străbătut.

"Cunoscut drept războinicul zodiacului, Berbecul nu va lăsa nimic să îi stea în cale pentru a câștiga", explică Stardust, potrivit bestlife.com. "Calea spre succes poate fi plină de obstacole, dar niciun "drum stâncos" nu va sta în calea Berbecului care vrea să domine lumea."

Pe lângă simbolistica acestei arome, este un amestec delicios de înghețată de ciocolată, bezele și nuci pe care această zodie înflăcărată îl va adora.

Taur: Biscuiți cu fulgi de ciocolată

Ești cunoscut pentru dragostea ta pentru decadență și confort, pentru că îți acorzi timp pentru a savura micile momente ale vieții. Principalul tău obiectiv este să te distrezi și să îmbrățișezi timpul liber. Dar, ca gurmandă a zodiacului, nu ești o persoană care să lase deciziile culinare - mai ales tot ceea ce este dulce!- la voia întâmplării.

"Ca iubitor de dulciuri, Taurul se bucură de o simfonie de delicatese amestecate", spune Stardust. "Iar palatul lor este rafinat ca al niciunui alt semn. Amestecul de înghețată de vanilie și aluat de prăjituri cu ciocolată le va trimite papilele gustative în extaz."

Gemeni: Tort de înghețată

Versatilitatea este numele jocului cu tine, Gemeni. Ești iubitor de distracție, extrovertit și un pic imprevizibil. Fiind fluturele social al zodiacului, cauți mereu să trăiești și să îmbrățișezi neobișnuitul. Prin urmare, vei fi satisfăcută doar cu o aromă de înghețată unică. "Fiecare zi este o sărbătoare în viața unui minunat Gemeni, motiv pentru care [tortul aniversar] este cea mai bună aromă de înghețată pentru acest animal petrecăreț", explică Stardust.

Rac:Lavanda-Vanilie

Vara este anotimpul tău, Rac, și ce mod mai bun de a sărbători decât cu un cornet de înghețată delicios, dar elevat? Ești dulce și sentimentală, iar această energie se transpune în mâncărurile tale preferate, așa că noi credem că vei adora amestecul botanic de înghețată cu lavandă și vanilie.

"Racilor le plac deserturile care au o aromă dulce și răcoritoare, motiv pentru care nu poți da greș cu cea de lavandă-vanilie - le permite să apese pe pauză în viață și să își satisfacă pofta de dulce", spune Stardust.

 Leu: înghețată de vanilie, caramel fierbinte, frișcă, sprinkles

Ești sufletul petrecerii și un furat de scenă, Lei. Nu e nimic subtil la tine. Oriunde te duci, faci o declarație și îți lași energia să strălucească. "Cunoscut ca fiind semnul care aduce cel mai mult fler și dramatism la masă, Leul va fi încântat să servească cu lingurița o înghețată cu toate accesoriile", spune Stardust. O înghețată cu înghețată de vanilie, caramel fierbinte, frișcă, sprinkles și o cireașă deasupra este la fel de distractivă și extrovertită ca și tine.

Fecioară: Ceaiul verde

Fecioarele prosperă prin structură și predictibilitate. Sunteți organizat și vă plac lucrurile într-un anumit fel. Cu toate acestea, fiind semnul guvernat de Mercur, curios și rapid de gândire, vă place să ieșiți din când în când din zona de confort - și credem că veți dori să faceți o excepție pentru această aromă de înghețată.

"Înghețata de ceai verde este o întorsătură înghețată a uneia dintre cele mai versatile arome care există", spune Stardust. "La fel ca și semnul zodiacal pământesc, înghețata de ceai verde găsește echilibrul potrivit între clasic și fermecător."

Balanță: Napolitane

După cum știe orice Balanță, este greu să iei decizii - mai ales atunci când există atât de multe opțiuni bune.

Fiind semnul simbolizat de balanță, cauți întotdeauna să ai și prăjitura și să o mănânci. Așa că de ce să te limitezi la o singură aromă de înghețată, când poți avea trei?

"Bineînțeles că Balanța va fi vrăjită de [natura] proporțională a înghețatei napolitane, ceea ce va face ca semnul echilibrat de aer să își încline balanța pentru o a doua porție din toate cele trei arome", spune Stardust.

Scorpion: Mentă cu ciocolată

Scorpionii se simt foarte bine exprimându-și asertivitatea și pasiunea - îți place ceea ce îți place și nu te scuzi pentru asta. Ai nevoie de o înghețată care să fie în același timp intensă și răcoritoare, la fel ca și personalitatea ta.

"Menta cu ciocolată trezește simțurile și ajută la împrospătarea palatelor noastre", spune Stardust. "Scorpionul transcendent se bucură de această aromă pentru că le reînvie dorințele subconștiente cu fiecare lingere."

Segetător: Înghețata de vanilie amestecată cu cupe de unt de arahide

Ești un iubitor de aventură, Săgetător. Ești amuzant, entuziast în ceea ce privește viața și un spirit liber care nu găsește nimic prea scandalos.

"Săgetătorul este cunoscut ca fiind un călător prin lume, consumat de diferite puncte de vedere și filozofii", notează Stardust. "Moose Tracks are multe ingrediente diferite amestecate care vor adăuga un plus de energie poftei lor de a avea perspective diferite."

Înghețata de vanilie amestecată cu cupe de unt de arahide și fudge este cu siguranță o combinație îndrăzneață - dar la fel ești și tu!

Capricorn: Căpșuni

Doar pentru că ești cunoscut pentru că ești responsabil și concentrat, nu înseamnă că nu-ți place să te răsfeți din când în când, Capricorn.
Atitudinea ta work-hard-play-hard merge dincolo de sala de consiliu, iar tu ai o latură sensibilă care se bucură să ia lucrurile încet. Răsfățul de vară perfect pentru tine nu va fi complicat sau pretențios, ci mai degrabă "simplu... și la obiect", spune Stardust. Un cornet cu înghețată de căpșuni se potrivește perfect și îți va trezi papilele gustative cu un "zvâcnet dulce și plin de viață".

Vărsător: Fistic

Îți place să ieși din mulțime, Vărsătorule. Spre deosebire de alte semne care preferă să se conformeze, tu nu te temi să fii un pic ciudat. De fapt, personalitatea ta unică este ceea ce oamenii iubesc la tine. Ca atare, ai nevoie de o aromă de înghețată care să se potrivească stilului tău distinctiv.

"Semnul de aer avangardist va fi atras de culoarea unică a fisticului - și se va bucura de aroma și gustul său cald", spune Stardust.

Pești: Caramel sărat

Misterios și visător, Peștii este unul dintre semnele mai greu de înțeles. Ai tendința de a îmbrățișa oamenii, locurile și lucrurile care îți amintesc de momentele tale preferate din viață.

Cu toate acestea, ai, de asemenea, tendința de a te pierde în sentimentele tale și poți trăi cu capul în nori.

Natura nostalgică a Peștilor "va fi atrasă de caramelul sărat, deoarece elementul sărat le va aminti de mările și oceanele în care înoată peștii, potrivindu-se gustului lor pentru aerul mistic de plajă", spune Stardust. În plus, este un pic complex, la fel ca tine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel