Îngerii zodiei voastre vă ajută să treceți peste greutăți în 2022. Sprijin pentru Balanță, Capricorn și Pești

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christophe Van der waals
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christophe Van der waals

Ca în fiecare an și în 2022 trecem prin diverse greutăți și încercări care ne vor face să ne testăm limitele, dar și să fim mai puternici și până la urmă, să evoluăm. În călătoria noastră avem tot sprijinul Divinității pentru a reuși. Iată care vor fi provocările pentru Balanțe, Capricorni și Pești, dar și care sunt îngerii care îi vor sprijini. 

Când meditați cu îngerul vostru zodiacal, se vor deschide canale care vă conectează la sinele vostru superior, acea parte din voi care este a Divinului. Acest lucru va aduce bucurie și pace nespuse pentru partea Divină din voi, care poate aduce vindecare tuturor aspectelor vieții voastre. Bucurați-vă de lucrul cu îngerii dvs. zodiacali, deoarece aceștia vor aduce minuni vieții voastre și vă vor sprijini atunci când întâmpinați greutăți.

Balanță / Ascendent în Balanță

În anul 2022, în casa a 5-a, va rămâne Saturn. În 2021, find lângă Jupiter, lucrurile au mers cum au mai mers. Dar acum, să nu vă loviţi de o stare de nefericire amplificată, de o melancolie, o tristeţe, să simţiţi că pe voi nu vă iubeşte nimeni.

Saturn rămâne acolo tot anul. Ce vă cere? Să vă daţi seama că fericirea voastră depinde de voi. Sunteţi printre primii din zodiac care aşteptaţi validarea celorlalţi. Dar în 2022, cu o mică distanţă între 11 mai - 28 octombrie, vă mai puteţi baza pe ceilalţi, în rest, nu. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi, însă îngerii vă sprijină. 

Îngerii Balanțelor:

TZORIAL, Îngerul Curajului. Tzorial este îngerul special al Balanței și va aduce curaj inimii.

ZURIEL, Îngerul Armoniei. Aceasta este lecția specială a Balanței, iar Zuriel va ajuta la atingerea adevăratei armonii a spiritului.

MASNIEL, Îngerul razei Verzi. Masniel va aduce echilibru între minte și suflet și vă va ajuta să vă realizați visele.

HASDIEL, Îngerul lui Venus. Hasdiel îi va ajuta pe cei din zodia Balanţă să-și dezvolte talentele.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

În primul rând Saturn, guvernatorul vostru, va rămâne tot în Vărsător, în casa a 2-a şi vă obligă să fiţi foarte serioşi cu banii, indiferent de vârsta pe care o aveţi.

Saturn vă lasă să câştigaţi, să strângeţi, dar în acelaşi timp, vă aduce şi nişte evenimente. Poate cresc preţurile, vi se schimbă bugetul. De aceea e important ca voi să aveţi o bază financiară şi să nu aruncaţi cu banii stânga-dreapta.

Îngerii Capricornilor:

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel