Îngerii păzitori ai zodiei tale! Cum să comunici cu îngerii semnului tău

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Îngerii îți pot schimba viața în bine; ei creează o energie pozitivă în viața ta care aduce fericire și mulțumire. Dar cum putem accesa această minunată abilitate a îngerilor? În primul rând, trebuie să credem în ei. Dacă crezi în îngeri, le este mai ușor să-și lucreze magia în viața ta, potrivit llewellyn.com. Dar nu este întotdeauna ușor să crezi în ceva ce nu poți vedea și simți.

Aici intervine imaginația. Imaginația este un dar de la Divin și, imaginându-ți un înger, îi faci mai ușor manifestarea în viața ta. Imaginându-vă în mod constant un înger, deschideți calea către realitatea îngerilor pentru a vă aduce iluminarea conștiinței. După puţin timp, îngerul va apărea în mintea ta fără niciun efort din partea ta. Vei fi conștient că îngerii sunt reali și vei crede în ei.

Îngerii zodiacali sunt foarte puternici. Ei lucrează prin semnul tău zodiacal și au o semnificație specială în viața ta. Acești îngeri vă vor ridica conștiința și vă vor aduce conștientizarea aspectului spiritual al ființei voastre. Lucrând sub influența semnului dvs. zodiacal, acești îngeri vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim și vă vor ajuta, de asemenea, să vă realizați cele mai dragi vise.

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți întâlni îngerii zodiacali speciali este prin meditație. Când mintea este liniștită, se deschide un canal pentru ca îngerul ales să comunice și să-ți atingă sufletul. De fapt, nu este nevoie să practicați o meditație completă pentru a ajunge la îngerii voștri - doar să stați liniștit și să vă goliți mintea de grijile voastre va face ca îngerul să vină la voi mai uşor. Pe măsură ce practicați meditația din ce în ce mai mult, veți deveni mai conștienți de prezența îngerilor în viața voastră și veți realiza energia lor iubitoare care aduce putere pozitivă vieții voastre. 

Există patru îngeri pentru fiecare dintre semnele zodiacale

Fiecare semn zodiacal are un înger special (de exemplu, Îngerul Reînnoirii este îngerul special pentru zodia Berbec). Fiecare semn are, de asemenea, o lecție specială pe care v-ați întrupat să o învățați; acesta are și un înger special. Lecția pentru Berbec este „iubirea”, iar îngerul special al „iubirii” vine la Berbec pentru a-l ajuta să învețe despre iubirea necondiționată și altruistă.

Fiecare semn zodiacal intră sub influența unei planete și există un înger al acestei planete care va aduce înțelepciune sufletului atunci când este în acord cu acel înger.

Există, de asemenea, o rază de culoare pentru fiecare semn zodiacal și, de asemenea, aceasta are un înger special care va aduce lecția razei de culoare aspirantului pe calea spirituală.

Toți cei patru îngeri aduc conștientizarea sufletului aspirant la legile spirituale și vă sporesc conștiința, ceea ce aduce o influență pozitivă în viața voastră. Îngerii vă vor învăța cum să trăiți o viață mai fericită și cum să faceți față problemelor cu curaj și credință pe măsură ce apar. Îngerii nu îți pot schimba karma, dar pot face viața mult mai ușoară și pot aduce soluții atunci când lucrurile merg prost în viața ta.

Îngerii Zodiacului oferă detalii complete despre fiecare înger pentru semnul zodiacal relevant și te învață cum să meditezi cu îngerii tăi pentru a aduce efectul maxim pozitiv vieții tale. Îngerii vor deveni foarte reali pentru tine și, atunci când se întâmplă acest lucru, vei descoperi că ai un prieten în care poți avea încredere și îți poți cere îndrumare. Îngerii te vor asculta întotdeauna și îți vor aduce mângâiere - împreună cu realizarea că nu ești singur, ci ai un ajutor care poate face minuni în viața ta.

Mai jos sunt îngerii zodiacali speciali pentru fiecare semn și o scurtă schiță a modului în care aceștia vă pot ajuta pe măsură ce aspirați la atingerea iluminării spirituale și la o viață mai fericită.

Semnele zodiacale şi îngerii lor

BERBEC

MACHIDIEL, Îngerul Reînnoirii și Curajului. Acesta este îngerul special al Berbecului și el îți va aduce curaj atunci când te simți anxios sau înfricoșat. El va aduce, de asemenea, o reînnoire a sufletului tău pe măsură ce cauți inspirație pe calea spirituală și îți reîmprospătezi mintea când te simți confuz.

TELETIEL, Îngerul Razei Roșii. Raza roșie este raza energiei, iar Teletiel vă va aduce energie atunci când vă simțiți epuizat.

RAHMIEL, Îngerul Iubirii. Iubirea este lecția specială pe care Berbecii s-au întrupat să o învețe, iar Rahmiel vă va aduce înțelegerea iubirii altruiste și necondiționate. Iubirea este lecția supremă și va duce la iluminarea spirituală.

SAMAEL, Îngerul lui Marte. Berbecul se află sub influența lui Marte și acest înger va aduce armonie și îndrumare în viața de zi cu zi.

 

Citește mai departe pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel