Influența Eclipsei de Lună de pe 8 noiembrie pentru fiecare zodie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ganapathy Kumar
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ganapathy Kumar

Păşeşte în această perioadă marcantă din punct de vedere astronomic şi astrologic cu recunoștință și cu dorința de a merge mai departe. Există două modalități majore care vor fi în joc în timpul Lunii Pline și eclipsei de Lună din Taur pe 8 noiembrie. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului. Aceste aliniamente planetare ne cer să facem un bilanț al activelor, resurselor și punctelor forte pe care le-am dezvoltat. Putem fi înclinați să păstrăm anumite experiențe, oameni și amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Pe 8 noiembrie avem Eclipsa de Lună/Lună Plină în semnul Taurului. Acest eveniment poate schimba regulile jocului în mod neașteptat! Pentru că Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Și dacă îi place un lucru acestei planete, îi place renunțarea la ce este vechi și prăfuit! 

Axa Taur-Scorpion este una fixă, dar nu va rezista deloc sub influența lui Uranus. Până și cei mai organizați oameni vor trece prin situații bruște care să îi zdruncine puțin. 

În plus, Luna va fi în careu cu Saturn. Parcă vrem să renunțăm la obiceiuri vechi, dar ne tot victimizăm că nu ne lasă trecutul.

Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. Aceia care au curaj să schimbe, vor fi susținuți. Ceilalți care se tem vor fi luați pe sus de către Uranus, care nu stă de obicei la discuții. Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi.  

Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

BERBEC

Modul în care ai învățat să gestionezi banii are nevoie de o schimbare. Renunțarea la obiecte și la sistemele de credințe învechite te va ajuta să te adaptezi la realitatea ta actuală. Pot apărea multiple cheltuieli. Va fi greu să te ții de o strategie financiară. 

TAUR

Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate? Încearcă să eviți să iei decizii impulsive din punct de vedere emoțional.

GEMENI

Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel