Incredibil ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale. Invitații au rămas fără cuvinte

Data actualizării: | Data publicării:
Mireasă, sursa pixabay/ autor 明辉 李 d
Descriere foto: Mireasă, sursa pixabay/ autor 明辉 李 d

O mireasă a avut parte de un șoc, după ce soacra sa a făcut un gest cu totul neașteptat, chiar de față cu invitații. Povestea tinerei a devenit imediat virală.

 

Nunta este cel mai important și fericit moment din viața unei femei. De asemenea, orice mireasă sau mire își dorește ca ziua nunții sale să nu fie umbrită de niciun ghinion și ca totul să iasă perfect, însă rare sunt ocaziile când lucrurile ies exact așa cum îți dorești.

Cu toate astea, există uneori persoane care nu se pot abține să nu facă tot ce le stă în putință pentru a atrage toată atenția asupra lor. Este fix ceea ce a pățit o femeie, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea. În cazul său, persoana care a stricat nunta a fost chiar soacra ei. Miresica a povestit că soacra ei a făcut un gest incredibil, chiar în ziua nunții sale. Toți invitații au rămas fără cuvinte, iar povestea a devenit imediat virală.

Pandemia de coronavirus a făcut-o pe mirespică să-și schimbe planurile și astfel a ajuns să fie nevoită să aleagă o ceremonie restrânsă, doar cu rude și prieteni extrem de apropiați. Ca să facă totuși evenimentul cât se poate de special, mireasa a decis să profite de ocazie ca să îi anunțe pe toți faptul că este însărcinată. Mama soacră, în schimb a avut cu totul și cu totul alte planuri, spre marea surpriză a tuturor.

„M-am căsătorit cu iubirea vieții mele, ne-am iubit încă de când eram mici. Nici măcar pandemia de coronavirus nu ne-a împiedicat să facem marele pas. Nu am vrut să anulăm evenimentul, așa că am ales să facem ceva mai restrâns, dar am dorit ca rudele noastre să țină un discurs, dacă își doresc asta, pentru ca totul să fie cât mai special. Cu o zi înainte, soacra m-a întrebat dacă poate lua cuvântul la petrecere și m-am bucurat.

Mi-a cerut să fie chiar înainte de masă și imediat după discursul fiului său, mirele. În mod stupid am crezut că vrea săn spună ceva despre căsnicie și familie. Mare greșeală, fiindcă a anunțat că este însărcinată! Toată lumea a amuțit și m-am simțit oribil, fiindcă și eu eram însărcinată și păstrasem vestea fix pentru nunta mea. Apoi, familia s-a divizat în două tabere și mă întreb dacă eu am reacționat exagerat și mi-am stricat singură nunta, așa cum mi s-a reproșat de unele rude, prin felul meu egoist de-a mă gândi doar la mine”, a fost dezvăluirea făcută de tânăra, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel