Incindet neplăcut pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la întoarcerea din Paris. Ce au pățit cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Edward Sanda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Edward Sanda, Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au petrecut clipe de neuitat în Paris, însă au avut parte de o experiență foarte neplăcută, la întoarcerea acasă.

După ce și-au anulat vacanța la Paris, unde Cleopatra Stratan trebuia să își serbeze ziua de naștere, din cauza pandemiei, Edward Sanda și soția sa au ajuns, în final, în țara ce găzduiește minunatul Disneyland. Deși au trăit niște clipe unice în Franța, călătoria celor doi s-a încheiat mai puțin bine, pentru că aceștia au avut parte de un incident foarte neplăcut.

„Ne-am reîntors în România noastră, dar ce credeți? Bagajul nostru de cală a decis să mai rămână puțin în Franța, în Paris, că nu a ajuns. Noi am ajuns, dar el nu. S-o fi pierdut, o ajunge, nu știm. Noi sperăm să vină astăzi sau mâine. (…) Să zicem că printr-o întâmplare s-ar fi pierdut. Cu mine scăpați repede, dar cu Cleuța e grav de tot. Eu am câteva haine, la ea e problema, are ce vrei și ce nu vrei în el”, a spus Edward Sanda pe rețelele de socializare, potrivit cancan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

În urmă cu aproape jumătate de an, cei doi au devenit oficial soț și soție. Chiar dacă până în acel moment, Cleopatra și Edward Sanda au avut o relație la distanță, artista fiind din Republica Moldova, aceștia au luat în final decizia de a se muta împreună, la București.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni tv.

Cleopatra Stratan și-a păstrat numele după nuntă

Artista a declarat că și-a păstrat numele de familie, pentru că toată lumea o știe așa și consideră că nu era nevoie neapărat să se treacă la numele de familie al soțului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda, potrivit spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel