Începe un nou capitol pentru ZODII. Ce se va întâmpla RAPID. Astrolog: ”Putea 2020 să se încheie într-un mod simplu? Nu”

Data publicării:
astrologie, foto Mira Cosic, Pixeby
Descriere foto: astrologie, foto Mira Cosic, Pixeby

Mercur este retrograd din 14 octombrie. Acest eveniment astrologic își va pune amprenta asupra fiecărei zodii. 

Sunt sigură că mulți dintre voi ați auzit deja despre Mercur retrograd. Faceți glume despre acest subiect și vă place să îl folosiți ca scuză pentru multe dintre greșeli. Despre această retrogradare a lui Mercur nu își va permite nimeni să glumească. Pentru că începe în Scorpion, va face opoziție cu Uranus și se va duce spre final în Balanță”, a explicat Daniela Simulescu, astrolog DCNews, adăugând ulterior: „Efectul principal va fi acela că vom descoperi multe minciuni, secrete, dar și nedreptăți.” 

„Nu o să fie un Mercur retrograd simplu. Putea 2020 să se încheie într-un mod simplu? Nu”, a subliniat astrologul DCNews.  

Pe 2 noiembrie, Mercur retrograd în Balanță va face un careu, a explicat astrologul. Cele mai afectate zodii vor fi Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. „Pe 2 noiembrie, agitația, tensiunea, supărarea, depresia vor fi peste tot. Nimeni nu se va mai înțelege cu nimeni... Nu am cuvânt să descriu durerea pe care o vom simți”, a spus astrologul, Daniela Simulescu. Citește mai mult...Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel