Începe EURO 2024! Corina Caragea ne-a spus pe cine vede în marea finală. Interviu pentru Spectacola

Data publicării:
Sursa foto: Corina Caragea, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Corina Caragea, Instagram

Începe EURO 2024! Campionatul european de fotbal va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO! Și pentru că urmează o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți asupra fotbalului, Spectacola a vorbit cu frumoasa Corina Caragea.

Urmează o perioadă în care toți ochii sunt ațintiți asupra fotbalului. Cum arată pentru tine această perioadă și cum se simte de pe "baricade"? 

Aglomerată, intensă, cu multă adrenalină și muncă. Preluăm materialele brute din Germania, le vizionăm, scriem știrile și, desigur, la finalul zilei prezentăm toate rezultatele și atmosfera de la turneul european. Va fi o lună fără pauză, sperăm cu mult spectacol și cu România cât mai departe în turneu. Mi-am cumpărat și bilete la câteva meciuri, deci voi da o fugă de pe o zi pe alta și în Germania, de unde veți vedea pe conturile mele de social media aventurile mele și ale Naționalei, cum se trăiește din tribune meciul.

 


După ultimele două "teste", cu Bulgaria și Liechtenstein, tricolorii lui Edi Iordănescu au cam dezamăgit înainte de Euro 2024. Ce șanse are România la turneul final din Germania?

 

Au fost niște meciuri de test, în care selecționerul a experimentat variante, acesta este rolul meciurilor amicale. Cu siguranță, toată concentrarea va fi pe meciurile oficiale, Naționala va da totul în Germania. Suntem într-o grupă ce poate părea ușoară, dar eu zic că va fi dificil să trecem de grupe, dar nu imposibil. Naționala aceasta are motivație, ambiție și... noroc.

 

Într-o grupă cu Belgia, Slovacia si și Ucraina, care crezi că va fi cel mai dificil adversar al nostru? 

 

Probabil Belgia, dar niciodată nu se știe. Iată că Ucraina a fost egala Germaniei , a rezistat fără gol în amicalul jucat înainte de EURO, deci nu se știe ce surprize ne așteaptă la EURO.

 Care dintre jucătorii români are șanse să strălucească în Germania?

Mie îmi place Drăgușin, am încredere și în căpitanul Stanciu și în ambiția lui Ianis. Cred, însă, că secretul va sta în echipă, nu în vedete care strălucesc de unele singure. Este un grup unit, iar selecționerul un bun motivator.

 

2. -imagine fara descriere- (corina-caragea-3_88183500.jpg)

 Pe cine vezi în marea finală și cine va cuceri trofeul?

Mie îmi place Italia. Cred că Franța - Italia vor juca finala. 

 


O vară a fotbalului, însă nu cred că îți lași deoparte pasiunea pentru călătorii. Ce destinații vei mai bifa anul acesta?

 

Mă voi strecura printre competițiile majore - EURO și Jocurile Olimpice, unde voi fi prezentă în scurte ocazii și alte proiecte personale, să dau o fugă undeva la soare, prin Europa, însă vacanța adevărată este plănuită pentru septembrie. Acum sunt în stadiul de căutări și calcule, căci îmi doresc să ajung cel mai departe de până acum. Sper să îmi iasă.

 

Cum arată pentru tine vacanța perfectă și ce nu lipsește niciodată din bagajul tău? 

Vacanța perfectă este lângă persoana potrivită. Apoi vin restul - clima, mâncarea, prețurile, ospitalitatea localnicilor. Îmi plac deopotrivă vacanțele active în care explorez orașe, cât și vacanțele leneșe, pe o insulă exotică. O combinație este ideală. Din bagaj, nu îmi lipsesc medicamentele, telefonul și prosopul, căci mereu îl iau după mine.Se știe ca în vacanță și dieta ia vacanță. Totuși, tu ești întotdeauna în formă. Care e secretul tău? Cum te bucuri de bunătățile din vacanță fără sa te îngrași? 

 

De regulă, vin mai grăsuță după vacanțele din America. Acolo pierd măsura și nici nu e greu, ispite dulci sunt la tot pasul, iar de multe ori nici nu îți dai seama că e zahăr în orice. În același timp, eu în vacanțe, merg foarte mult pe jos, cutreier orașe, urc pe munte, mă plimb în natură, joc volei cu prietenii pe plajă. 

 

3. -imagine fara descriere- (corina-caragea-2_21584700.jpg)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel