Incendiu la 'Matei Balş'/ Dr. Valeriu Gheorghiţă transmite condoleanţe familiilor îndoliate

Valeriu Gheorghiţă transmite condoleanţe familiilor îndoliate, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann
Descriere foto: Valeriu Gheorghiţă transmite condoleanţe familiilor îndoliate, sursa pixabay/ autor Gerd Altmann

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea (CNCAV) împotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghiţă, a transmis, vineri, condoleanţe familiilor celor care au decedat în urma incendiului de la Institutul "Matei Balş".

"Aş vrea să transmit un pios omagiu şi condoleanţe familiilor îndoliate. Şi, totodată, aş vrea să transmit faptul că sunt alături atât de colegii noştri de la Institutul de Boli Infecţioase "Prof. dr. Matei Balş", cât şi de familiile pacienţilor internaţi la Institutul "Matei Balş" care astăzi au fost transferaţi în alte unităţi medicale", a declarat Valeriu Gheorghiţă în debutul unei dezbateri organizate de Ministerul Educaţiei.

Potrivit acestuia, pandemia de COVID-19 reprezintă un moment complicat şi un moment dificil prin care lumea trece şi este nevoie, mai mult ca niciodată, de comunicare bună, de solidaritate şi de încredere în sistemul medical, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 ian 2021, 12:42 | Categorie: Stiri
Get it on App Store Get it on Google Play