Incendiu de proporții la o pensiune din Călimăneşti; pompierii caută un angajat care ar fi fost surprins de foc la mansardă

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Pompierii militari vâlceni intervin, duminică dimineaţa, cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o pensiune din staţiunea Călimăneşti, din primele informaţii fiind posibil ca un angajat să fi fost surprins de flăcări la nivelul mansardei, unde se manifestă focul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că mai multe persoane s-au autoevacuat din imobil înainte de sosirea forţelor de intervenţie, iar proprietarul a fost preluat şi transportat la spital de echipajul SAJ, prezentând tăieturi de lageamurile sparte.

"La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul mansardei, la o clădire cu două etaje, cu degajări mari de fum. Din spusele proprietarului, care era în stare confuză şi foarte agitat, în pensiune erau cazate două familii - patru adulţi şi patru minori, care s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor - şi ar fi posibil ca la mansardă să mai fie o persoană - un angajat. S-a intervenit cu celeritate şi cu prioritate pentru căutarea persoanei respective, concomitent cu intervenţia pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Ambulanţa SAJ ajunsă la locul evenimentului a preluat o victimă (proprietarul - prezenta tăieturi de la geamuri) şi a transportat-o la UPU Vâlcea", a transmis reprezentantul ISU Vâlcea.

Potrivit acestuia, incendiul a fost localizat şi nu mai este pericol de extindere a flăcărilor la clădirile din apropriere, salvatorii continuând însă căutarea eventualelor persoane surprinse în interiorul pensiunii, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel