Încă un concurent părăsește jungla Sunt celebru, scoate-mă de aici! Giani Kiriță: ”Am crezut că, în ultima clipă, Tania are demnitate!”

Data publicării:

După patru săptămâni în care s-au luptat cu foamea, fobiile, lipsa de confort, dar și cu tensiunile iscate în junglă, provocarea Sunt celebru, scoate-mă de aici! se termină în această seară, într-un mod surprinzător, pentru una dintre celebrități. Show-ul este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Giani Kiriță a pierdut duelul cu Ruxi și este primul nominalizat pentru eliminare. Cele două tabere vor desemena încă doi concurenți care să joace în proba ce decide cine pleacă acasă. ”Sincer, eu am crezut că, în ultima clipă, la jocul de eliminare, Tania are demnitate!”, va fi reacția pe care o va avea Giani Kiriță în momentul în care Tania, liderul echipei sale, va rosti numele celebrității pe care alege să o protejeze. Plecarea celor trei spre joc va fi extrem de emoționantă pentru AMI: ”Când îi văd pe toți trei plecând la jocul de eliminare simt că pleacă o parte din mine!”, va spune aceasta. 

Cu gândul că s-ar putea să fie ultimele momente în tabără și să piardă jocul, unul dintre concurenți va simți nevoia să-și ia rămas bun de la colegi, chiar dacă soarta în acest show nu a fost decisă încă: ”A fost o lună foarte faină, presărată cu de toate, cu amintiri foarte faine și vreau vă mulțumesc tuturor pentru tot, să îmi cer iertare dacă v-am greșit cu ceva, indiferent de persoană. Vă multumesc pentru momentele minunate petrecute împreună. Sper să mă întorc, dacă nu, ne vedem acasă! Să câștige cel mai bun!”.

Lupta pentru a rămâne în cel mai intens reality show al momentului va fi dură, iar cele trei celebrități nominalizate să plece acasă vor da tot ce au mai bun într-un joc de viteză și îndemânare. 

Dorul de iubită l-a făcut pe Alex Bogdan să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi”

Alex Bogdan nu a mai rezistat presiunii din junglă și a strigat: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Alex Bogdan a decis să își încheie aventura în junglă, după trei săptămâni de conviețuit cu alte celebrități. 

”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez. Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Mai mult, actorul a plecat acasă cu gândul să își ceară iubita în căsătorie.


„Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba. ”, a declarat el.

 

Alex Bogdan, dezvăluiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul s-a confesat colegilor: ”M-a sunat frate-meu, că a murit”

Ulterior, într-un interviu pentru Viva, Alex Bogdan a dezvăluit că motivul principal pentru care a decis să plece acasă ar fi dostul de iubita sa, Cătălina, care i-a și devenit logodnică, imediat după revenirea în România.

„Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorități, mi-am setat să văd cât pot să duc. M-am obișnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orășel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria și adolescența atletismului, sunt învățat și obișnuit cu sacrificiile. În timpul facultății am stat 5 ani în cămin, sunt obișnuit și cu gândacii, deci n-au fost probleme”, a dezvăluit Alex Bogdan pentru Viva.

În timpul probelor din junglă, unii telespectatori au speculat că între actor și colega sa Ruxi ar fi fost o oarecare apropiere. Acesta a ținut să clarifice faptul că nu a existat niciun moment în care pentru el să existe o apropiere de o altă femeie decât logodnica sa. 

„Emisiunea se numește „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', nu „Big Brother' și nici „Insula iubirii'. Nu a existat nicio apropiere de genul la care vă referiți. Sunt logodit cu Cătălina Mihai, pe care o iubesc cu toți porii mei și cu care vreau să îmi fac o familie mare și frumoasă. Este singura femeie cu care eu o să mă apropii, atâta timp cât voi mai trăi”, a mai spus acesta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel