Încă ȘAPTE zile de forță interioară pentru aceste TREI ZODII

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unspșash, autor Vinicius Wiesehofer
Descriere foto: Sursa foto: unspșash, autor Vinicius Wiesehofer

Sezonul Berbecului continuă până pe 20 aprilie. 

Soarele se află în continuare în primul semn al zodiacului, alături de Jupiter și Chiron. Mulți încep să trăiască primăvara la propriu și la figurat. Sărbătorile ce vin beneficiază de această alăturare de astre, care ne duce cu ideea către acceptarea propriilor greșeli, către dorința la a mai încerca să controlăm totul și la senzația că avem nevoie de prospețime. Adică să nu mai stăm în suferința propriilor gânduri negative. 

Chiron a fost descoperit în 1977 și a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal. Chiron, la fel ca mulți nemuritori, a suferit îngrozitor, trăind pentru totdeauna cu răni de la o săgeată otrăvită. Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, trauma, o sursă de durere și suferință din trecut care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior. Cu Chiron în Berbec, durerea este plasată undeva la nivelul ego-ului, iar vindecarea vine din concentrarea pe sine.

Jupiter este considerat Marele Benefic deoarecere îl reprezintă pe Zeus. Această planetă aduce optimism, încredere, dorință de dreptate și oportunități. 

Iar Soarele este astrul care ne dă viață. Cel care ne dă un scop în viață. 

Privind din nou la tripla conjuncție, Soare-Jupiter-Chiron, din Berbec, ne vom da seama că putem folosi Sărbătoarea Paștelui din acest an pentru a renaște. 

Ce este sus, este si jos" / "Cum este sus, aşa este şi jos. 

Concluzia: Astrele ne arată că trebuie să acceptăm că nu avem controlul suprem al vieții. Și că smerenia ne face oameni. Că așa ne acceptăm vulnerabilitatea și putem învia. 

Tranzitul Soarelui în Berbec avantajează în continuare trei nativi. 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel