În Spitalul Colentina oamenii suferă de frig: „Sunt probleme cu căldura, am avut pacient în hipotermie!”

Data publicării:
Calorifer, foto Unsplash/ autor: Julian Hochgesang
Descriere foto: Calorifer, foto Unsplash/ autor: Julian Hochgesang

După tragicul incendiu de la Spitalul „Matei Balș” din București, Primăria Capitalei a respins acuzațiile potrivit cărora în saloanele din spital nu ar fi fost căldură.

Chiar dacă cei de la conducerea Termoenergetica ar fi negat informațiile conform cărora oamenii din Spitalele Colentina și Matei Balș sunt ținuți în frig, medicul primar ATI Laura Zarafin de la Spitalul Colentina, confirmă faptul că în spital nu este căldură. 


„Am avut pacient cu hipotermie adus de pe secție, în ATI, cu 31 de grade temperatură. Exact când nu era căldură în spital!” a explicat medicul primar ATI, într-o intervenție telefonică la Medika TV. 


Dr. Laura Zarafin a afirmat că în saloane temperatura asigurată de agentul termic în sistem centralizat este necorespunzătoare nevoilor pacienților. 


„Eu sunt mai  friguroasă, mie mi-e frig în spital. Caloriferele sunt cât să nu fie reci. Nu e o temperatură confortabilă…În mod normal, pacienții pe care îi tratăm au nevoie de o temperatură de 26 de grade”, a adăugat medicul primar ATI Laura Zarafin de la Spitalul Colentina. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel