"În fiecare zi e ziua mea". Mihaela Tatu, mesaj de 8 MARTIE: Fă din fiecare zi o sărbătoare

Data publicării:
Sursa foto: Mihaela Tatu, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Mihaela Tatu, instagram

Mihaela Tatu a spus cum petrece de 8 Martie, în exclusivitate pentru Spectacola.

Fosta prezentatoare TV, Mihaela Tatu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a ales să petreacă de Ziua Internațională a Femeii.

"Tocmai ce-am ieșit dintr-o întâlnire cu femeile din două cluburi din Galați și din Timișoara, online. Și-acum, mă pregătesc pentru că mai am o întâlnire de business și după aceea, vin acasă și îmi fac bagajele, pentru că mâine seară vin către București. Nu sărbătoresc astăzi ziua de 8 Martie, pentru că nu e timp de așa ceva, am alte lucruri de făcut. O să sărbătoresc 8 Martie când mă întâlnesc cu prietenele mele din București.", a declarat Mihaela Tatu, pentru Spectacola.

Cine a sunat-o pe Mihaela Tatu de 8 Martie 

Îndrăgita vedetă spune că urările de 8 Martie au început încă de la miezul nopții, când nu doar fata ei a surprins-o plăcut, ci și mulți alți cunoscuți.

"De azi noapte, nici nu mai știu. Elevele mele mi-au zis "mamă spirituală", fiica mea și mulți. Nu înțeleg de ce ne sunăm noi, femeile, între noi. Elevi, cursanți, prieteni.. nu mai știu cine a fost prima dată, nici nu contează. Noi femeile deschidem o ușiță a solidarității.", a adăugat fosta prezentatoare TV.

Astăzi, de ziua Internațională a femeii, Mihaela Tatu a dat și o scurtă semnificație a ceea ce reprezintă pentru ea, "femeia".

"Să fii conștient de valoarea pe care o ai și mai ales, de importanța, de faptul că tu ești liderul familiei tale, fie că vrei, fie că nu vrei și zic să ne vedem de treabă cumva, și să nu ne străduim din răsputeri să ne transformăm în femei bărbați. Cred că feminitatea, dacă ar fi conștientizată, ar însemna ceva, pentru mintea femeii.", a continuat Mihaela Tatu.

"În fiecare zi e ziua mea"

Aceasta mai sfătuiește femeile să petreacă fiecare zi, ca și cum ar fi ultima și să se bucure de toate motivele frumoase pe care viața le oferă. 

"În fiecare zi e ziua mea, în fiecare zi e ziua femeii, depinde de percepția pe care o ai asupra ființei tale și a ceea ce se întâmplă în jurul tău. Fă din fiecare zi o sărbătoare și nu e un clișeu ceea ce spun acum, trăiesc așa de câțiva ani. Nu știi ce e înainte și-atunci te bucuri de moment, de clipă.

În acest moment, văd două zambile în fața mea. Deci am un buchet de zambile, am unul de trandafiri, am o gardenie și-atât... deocamdată. E doar 11.", a încheiat Mihaela Tatu.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel