În culisele „Drag de România mea”. Daruri inedite de la artiști pentru Paul Surugiu-Fuego

Data publicării:

Emisiunea realizată de îndrăgitul artist Paul Surugiu-Fuego și echipa „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” ajunge la cel de-al șaptelea sezon, care va debuta pe micile ecrane pe 10 octombrie 2021, de la ora 15:00, la TVR 2. 

Galele „Drag de România mea” se anunță pline de energie, cu noutăți, invitați de seamă, duete inedite și exclusivități care vor asigura la TVR 2 relaxare și distracție pentru telespectatori.

În platoul „Drag de România mea!” se filmează în aceste zile. Am profitat însă de o pauză și l-am surprins pe Paul Surugiu-Fuego dincolo de scenă. Invitații îi sunt și prieteni și de multe ori îi pregătesc artistului daruri inedite. De la opinci și pălincă, la CD-uri și cărți, iar Fuego e mișcat de fiecare gest.


„Sunt foarte fericit că am ajuns la sezonul 7 „Drag de România mea!”. Voi intra într-o gala cu aceste opinci, de la mama lor, din Țara Zarandului. L-am avut invitat la filmări pe Alexandru Pop Zărăndean, care mi-a realizat aceste opinci chiar aici, în Studioul 3 al TVR. Am primit lucruri foarte interesante. Nu sunt consumator de alcool, dar Matilda Pascal Cojocărița mi-a oferit această pălincă specială, pe care a numit-o „Pălincă anti-Covid”. Am și un coniac din Republica Moldova, din partea surorilor Osoianu, iar aceasta este o țuică din plante medicinale, foarte bună pentru sănătate, de la Alexandru Pugna. Invitații îmi pregătesc tot felul de surprize. De la doamna Cornelia Ardelean Archiudean și Mihaela și Ciprian Istrate am primit CD-uri. Maria Marcu, interpreta care a cântat la nunta părinților mei în urmă cu 43 de ani, mi-a adus cartea ei, „O viață dedicată cântecului”.

Într-una din gale, este invitat Dan Puric, care mi-a oferit în dar, la filmări, ultima sa carte. „Se dedică lui Fuego, ca unui minunat suflet de român”, a scris maestrul în dedicație. Am avut-o invitată și pe Marina Almășan, care mi-a oferit și ea o carte, însoțită de cuvinte frumoase: „Lui Paul, cu mare drag! Să îți placă a ceastă carte, le fel cum îmi plac mie cântecele tale”. Acesta e un album superb primit de la marele Artist al Poporului, Mihai Ciobanu, din Republica Moldova. El mi-a dăruit melodia „Casa părintească nu se vinde”, pe versurile poetului Grigore Vieru”, a povestit Paul Surugiu Fuego.

Printre invitații „Drag de România mea” din această toamnă se numără personalități precum Maria Ciobanu, care va cânta live, la cei 85 de ani ai săi, actorii Dan Puric și Marius Manole, dar și Cornel Palade și Romică Țociu, precum și iubiți artiști de folclor ai generației de aur sau ai noii generații.

Galele „Drag de România mea” debutează duminică, 10 octombrie, de la ora 15:00, cu un invitat special: actrița Carmen Tănase, care a pregătit un moment memorabil alături de Paul Surugiu Fuego. Carmen Tănase va vorbi despre viața ei și teatrul românesc, despre minunata actriță Olga Tudorache, care i-a fost profesoară, dar și despre celebrul rol „Flăcărica”. „Este o ediție cu totul specială!”, a mărturisit Fuego. În emisiune îi vom mai vedea pe  Ionuț Ungureanu și trupa Provincialii, Diana Matei și Taraful Cleante, Alina Mavrodin și Adrian Enache, alături de fiica sa, Diana Enache. 

„Drag de România mea” s-a lansat în 2018 și în cele șase sezoane de până acum a premiat peste 250 de oameni remarcabili ai acestei țări. Show-ul prezentat de Paul Surugiu Fuego în fiecare duminică la TVR 2 a primit recunoașterea telespectatorilor și premii la concursurile de profil din țară și Republica Moldova.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel