„Împreună pentru fete și femei”, Prezentare de modă caritabilă, organizată de Miss International România

Data publicării:

Evenimentul caritabil „Împreună pentru fete și femei” va avea loc pe 9 martie, la Restaurant Elisabeta, sub forma unei prezentări de modă.

Evenimentul este organizat de Miss International România, Ada-Maria Ileana, având ca scop strângerea donațiilor pentru organizația Iele-Sânziene. Printre modele se vor număra și alte reprezentante ale României la concursuri internaționale de frumusețe, precum Miss Universe și Miss Supranational. 13 designeri români, talentați și apreciați în lumea modei, își vor prezenta ultimle colecții: de la ținute de zi, până la rochii și costume de gală. Câteva dintre piesele prezentate vor fi licitate și vor exista și alte oportunități de a dona. Donația minimă la intrare va fi de 50RON.

O parte din donații vor merge către refugiații din Ucraina

”Având în vedere veștile sumbre din Ucraina, am decis, alături de Asociația Iele-Sânziene, să direcționăm jumătate din donațiile strânse efortului de ajutor al refugiaților ucraineni.
Așadar, vă invit să susținem împreună atât fetele și femeile din România, cât și pe cele din Ucraina, nevoite să fugă din calea conflictului!”, a anunțat Ada-Maria Ileana.

Prezentarea de modă

Printre cei 12 designeri prezenți se numără nume importante din industria modei românești.

Aryanna Karen

Atelierul SABINNE

Muna

Casa de modă Dom Perri 

Oh Kimono 

Atelierul de creație CarmeR 

Alin Dinica

Beatrice Lianda Dinu 

Red Fashion Factory 

Adelaida Design

Ana-Maria Vintilă 

Laura Caraman 

Cine este Ada-Maria Ileana

Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 și urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, acest concurs este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. La acest nivel înalt se punctează mult mai mult decât aspectul fizic, căci vorbim de un cantonament internațional de aproximativ 3 săptămâni. Se caută o femeie elegantă, inteligentă, carismatică, o voce a generației ei în lume. Ada are 24 de ani, este din București și este absolventă a Masteratului în Politici Publice, la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Munca sa cu copiii a determinat-o să își dorească să îmbunătățească sistemul educațional din România. Astfel, ea pune bazele unui ONG care militează pentru politici educaționale de calitate. Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaționale de frumusețe: Miss Tourism World 2018 (China) și Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a și câștigat un titlu internațional. Ada-Maria activează și în domeniul modelling-ului, având prezentări pentru Romanian Fashion Philosophy, Atelier Duchesse, Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Fashion TV, Sonia Trifan, Lorenzo Heel, Mimi Chipaila, Oriental Fashion by Inas etc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel