Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican, după moartea artistului: "Îl teroriza, îl umilea"

Data publicării:
Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, sursa instagram/ colaj foto

Scandal în lumea muzicii populare după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Impresarul regretatului artist a făcut o serie de acuzații grave la adresa Niculinei Stoican.

Scena muzicii românești este mai săracă, după ce marele interpret de muzică populară s-a stins din viață, la doar 61 de ani.  Regretatul artist se afla în stare gravă la secţia ATI de la spitalul din Reşiţa.  Potrivit informațiilor apărute, Petrică Mâțu Stoian a decedat în urma unui șoc septic. În acest caz autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșita au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii s-au autosesizat după declarațiile făcute de sora regretatului artist care a susținut că medicii au informat-o că alte trei persoane au ajuns aici la spital în stare gravă de la aceeași clinică unde era internat Petrică Mîțu Stoian", anunță un comunicat de presă al Parchetului Reșița.

 

 Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații la adresa Niculinei Stoican

 

După moartea artistului, impresarul Doru Gusman a făcut o serie de declarații șocante.Acesta o acuză pe Niculina Stoican că l-a umilit pe regretatul artist, ea fiind cea care îl teroriza să se pensioneze.

 

"El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: "Nu mai suport".

El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: "Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea". Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu", a declarat Doru Gusman, în direct la Oltenia TV.

 

Niculina Stoican neagă conflictul dintre ea și Petrică Mâțu Stoian

 

În urma acuzațiilor primite, Niculina Stoican a avut o primă reacție. Potrivit acesteia, ea și Petrică Mâțu Stoian nu s-au certat niciodată, iar între ei a fost întotdeauna o relație frumoasă.

 

"Eu nu m-am certat cu Petre niciodată în viața mea. Vocile care spun asta, își asumă ceea ce spun, eu îmi asum ce zic eu. Niciodată în viața mea nu m-am certat cu el, noi am avut discuții pe un subiect sau altul, constructive, dar niciodată nu ne-am certat. El a plecat pentru că și-a dorit să plece de la ansamblu, el a avut anii de pensie, nu mai voia să fie la program.

În momentul în care a primit decizia de pensionare, i-am făcut o surpriză: i-am pregătit un aranjament floral și ne-am luat la revedere, în fața publicului, noi tot ansamblul. Așa că plecarea lui Petre din Ansamblul Folcloric Maria Tănase a fost mai mult decât onorantă, cu un La revedere într-un spectacol în fața publicului.

Nu s-a pensionat devreme, s-a pensionat pentru că avea vârsta de pensionare și pentru că atunci când eu i-am spus că nu e un om care să își întrerupă activitatea, că trebuie să continue, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el și cât vrea el. Petre a plecat pentru că și-a dorit să plece și și-a dorit din tot sufletul să trăiască pentru el", a explicat Niculina Stoican la același post de televiziune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel