Importanța mișcării. Paula Seling și dr. Tarek Nazer, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Paula Seling și dr. Tarek Nazer, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Paula Seling și dr. Tarek Nazer, Interviurile Spectacola și DC News

Paula Seling și medicul ortoped Tarek Nazer vin la Interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a discuta despre importanța mișcării pentru sănătate.

După un an în care ne-am mișcat mai puțin, am petrecut mai mult timp în casă, în fața calculatorului, la televizor sau pe telefon, problemele cauzate de postura incorectă se resimt tot mai acut.


Cântăreața Paula Seling, un promotor al stilului de viață sănătos, a găsit formula perfectă pentru a se menține în formă, dar și de a scăpa de durerile de spate. Artista povestește că nu a știut întotdeauna ce are de făcut și s-a confruntat, în trecut, cu dureri insuportabile de coloană. În pandemie, vedeta s-a concentrat pe menținerea unui stil de viață sănătos, chiar dacă nu a ieșit prea mult din casă.

Artista a făcut ajustări radicale și la capitolul alimentație. Din cauza afecțiunii de care suferă, Paula Seling a fost nevoită să elimine din dietă alimentele de origine animală.


 Dr. Tarek Nazer, medic primar Ortopedie, Traumatologie și Medicină Sportivă, explică totul despre postura incorectă și riscurile pentru sănătate, dar și care ar fi soluția pentru cei care lucrează de acasă și petrec foarte mult timp în fața calculatorului. 

 

Cât de importantă este mișcarea pentru sănătate și care este postura corectă a corpului, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel