Împăcare istorică între Cristina Cioran și tatăl fetiței. Ce gest a făcut Alex Dobrescu pentru actriță: „Viața îți oferă o grămadă de surprize”

Data publicării:

Cu o floare nu se face primăvară, dar, cu siguranță, poți înmuia inima femeii iubite. Așa s-a gândit Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, care face tot posibilul să-i reintre în grații acesteia, după scandalul mediatic în care a târât-o. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit cu scandal, în urmă cu câteva luni. La vremea respectivă, fostul iubit al actriței a făcut mai multe declarații usturătoare la adresa fostei partenere și chiar s -a afișat cu o nouă cucerire.

 

Cei doi au împreună o fetiță, iar de dragul acesteia au decis să îngroape securea războiului și să rămână prieteni.

 

Ei bine, Alex Dobrescu este clar că nu o poate vedea pe actriță doar ca pe o prietenă, astfel că a lansat arsenalul de gesturi romantice, care să-l ajute să-i recâștige inima acesteia.

Primul pas a fost să o invite la o cină romantică, fix de ziua îndrăgostiților. Bărbatul a copleșit-o pe Cristina cu atenție și gesturi romantice și chiar i-a adus în dar un trandafir. Deși pare rețeta unui film de dragoste, Cristina Cioran nu se arată „vrăjită” de farmecele fostului iubit și spune că rămâne de văzut cum vor sta lucrurile între ei pe viitor. 

 

”Era o întâmplare, nu e nimic neobișnuit, poate să pară pentru alții, dar pentru mine nu e. Mi-a adus o floare de Valentines Day, a fost un gest foarte frumos. Da, mi-a luat mai de mult (n.r. un inel). Îl mai port uneori. Nu știu de ce se întreabă lumea, o să vedem, habar nu am, viața îți oferă o grămadă de surprize, îmi doresc să fim sănătoși”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Micuța Ema este extrem de atașată de tatăl ei

”Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei. Are momente când mai plânge, nu mă deranjează, e copil. Nu am ce să-i fac, nu poate să râdă tot timpul. E bebeluș, sunt trăirile ei, vede cum e lumea, vede mediul înconjurător. M-am adaptat cam la orice. Mi-ar plăcea să am mai mult timp liber, am o bonă, are și tătic, desigur”, a adăugat vedeta, potrivit SpyNews

„I-am explicat că totul a fost o glumă”

Alex Dobrescu își recunoștea recent vina, când a declarat faptul că totul a  fost o glumă, iar actrița ar trebui să treacă peste ceea ce s-a întâmplat. Acesta își făcea mai mult griji pentru familia vedetei, care uită mai greu cele întâmplate. 

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.”, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show.

 

Alex Dobrescu speră să se căsătorească cu Cristina Cioran

Mai mult, acesta este conștient de faptul că actriței nu i-a fost deloc ușor să crească singură fetița, cât timp el a lipsit din viața ei. Cu toate acestea, Alex Dobrescu declara faptul că-și dorește nu doar să reia legătura cu Cristina, dar și să se căsătorească cu aceasta. 

„Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel', a adăugat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel