ÎMBULZEALĂ în plină pandemie. Deschiderea mall-ului de la Brașov, ENIGMĂ și CRUCI: "Totuși... unde sunt tigăile? Nicio panglică, nimic?!"

Data publicării:
 DC NEWS
Descriere foto: DC NEWS

Deschiderea mall-ului de la Brașov, eveniment cu fast pentru unii, dar cu nedumeriri pentru alții. Cum au uitat brașovenii că orașul e tot mai aproape de scenariul roșu. 

Așteptarea a luat sfârșit. Un nou mall s-a deschis astăzi la Brașov, după șapte luni de așteptare din cauza pandemiei de COVID-19, asta pentru că mall-ul trebuia să se deschidă în luna martie. 

Chiar dacă numărul cazurilor de la Brașov este în continuă creștere de luni bune și orașul se apropie cu pași repezi de scenariul roșu, brașovenilor nu le-a păsat și nu au ezitat să se bucure de deschiderea oficială a mall-ului. Și ce-i place mai mult românului decât coada. Brașovenii au arătat astăzi că nu le pasă nici de pandemie, nici de cozile lungi, atât timp cât înăuntru se poate da ceva... gratis. 

Masca, un accesoriu prea josnic pentru a fi purtată într-un mall atât de nou. Cel puțin asta a arătat atitudinea multor tineri ce au intrat în incinta mall-ului. 

Astfel, deși deschiderea oficială era la ora 15:00, sutele de oameni au început să se așeze la coadă încă de la ora 13:00, majoritatea dintre ei fără să țină cont de pandemie sau de regulile sanitare precum distanțare fizică sau masca, un accesoriu prea jos pentru deschiderea unui nou mall de fițe. Unii dintre tineri au arătat că într-un mall atât de nou, este și păcat să stai cu mască, pentru că se strică selfie-ul și și-au dat-o jos imediat ce au trecut de pază și de Jandarmerie. 

Citește mai multe pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel