Imagini emoționante. Ultima dorință a unui cățel. Stăpânul l-a cărat în spate până la locul său preferat, pentru ultima oară

Data actualizării: | Data publicării:

Dragostea dintre om și câine nu cunoaște limite. Un bărbat și-a plimbat câinele în spate, spre locul preferat al blănosului, pentru ultima oară, înainte ca acesta să fie răpus de leucemie.

Monty, un labrador în vârstă, diagnosticat o boală gravă, s-a mai bucurat încă o dată de priveliștea din locul său preferat, înainte să plece în Raiul cățeilor. 


Încă de când era pui, Monty obișnuia să meargă cu stăpânul său, Carlos Fresco, în drumeții pe un lanț muntos din Țara Galilor numit Brecon Beacons. Au făcut această drumeție de multe ori împreună de-a lungul anilor.

În cele din urmă, Monty, în vârstă de 10 ani, a început să dea semne de îmbătrânire și a fost diagnosticat cu leucemie. Carlos știa că Monty nu mai avea mult de trăit și a vrut ca el să experimenteze Brecon Beacons pentru ultima oară, așa că a luat decizia de a-l căra pe cățeluș până la capăt. The Brecon and Radnor Express a distribuit fotografii cu momentele emoționante pe Facebook.


Carlos a explicat că Monty a fost diagnosticat cu leucemie și a răspuns bine la tratament, dar boala a revenit cu câteva săptămâni înainte de drumeția lor.  "Din păcate, leucemia i-a revenit în urmă cu opt săptămâni și a avut un declin foarte rapid", a declarat Carlos pentru LADBible. 

Înarmați cu o roabă și un rucsac, cei doi au pornit să facă pentru ultima oară drumul până la locul lor preferat.


Mulți drumeți au ieșit în acea zi și s-au oprit pentru a-l mângâia pe Monty și a-i ura însănătoșire.
 
Potrivit LADBible, Carlos a declarat: "Deși era slăbit, s-a bucurat de toată agitația și atenția primită de la atâția oameni care îi urau binele. Oamenii de pe dealuri au fost atât de amabili și, în egală măsură, atât de triști din cauza stării sale de sănătate".

Se pare că niște străini au fost atât de emoționați de Monty încât au cerut să se alăture ultimei sale drumeții.

 

Monty s-a stins din viață pe 21 iunie 2021, după o luptă grea cu cancerul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel