Imagini de vis din vacanța Gabrielei Cristea. Vedeta a plecat alături de întreaga familie în Maldive

Data publicării:

Gabriela Cristea a ales să petreacă începutul de an într-o destinație exotică, alături de toată familia sa. 

În timp ce pentru mulți români vacanța de iarnă s-a terminat, pentru familia Gabrielei Cristea distracția este abia la început. Astfel, alături de Tavi Clonda, soțul ei, dar și de cele două fetițe, prezentatoarea a decis să meargă într-o vacanță de vis în Maldive, după exemplul la care au recurs și alte cupluri mondene, precum ar fi Gina Pistol și Smiley sau Antonia și Alex Velea. După multe ore de zbor, cei patru au ajuns la destinație, unde, după cum și-a obișnuit deja fanii, aceasta le-a arătat și fanilor cum arată cazarea de vis care îi va găzdui pentru următoarele câteva zile. Pentru un plus de intimitate și răsfăț, aceștia au optat pentru o căsuță specifică zonei, în care lăcuiesc singuri și care are ieșire direct pe plajă. Peisajul este unul de vis, iar pentru a-și purta fanii cu ea pe plajele superbe din Maldive, Gabriela Cristea a făcut și un tur complet, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Gabriela Cristea, acuzată că este neglijentă cu imaginea sa: „Așa gătește, așa pleacă în oraș. Ar fi cazul să-ți mai schimbi ținuta”

Se pare că mulți dintre fanii vedetei rezonează cu clipurile distribuite de ea, mulțumindu-i acesteia pentru imaginile de vis pe care a ales să le împărtășească public.

„Vacanță de vis! Mulțumim d-na Gabriela pentru bunăvoința cu care ne faceți cunoscute aceste locuri minunate! Bucurați-vă mult!”

„Mulțumim pentru imaginile pe care ni le arătați, vă doresc vacanță plăcută, sunteți o familie minunata. Vă pup și îmbrățișez cu drag.”

„Nici nu aveți nevoie de cameră, puteti să dormiți afară la cât de superbă este priveliștea! Vacanța plăcută și bucurați-vă de zilele astea frumoase petrecute împreună!”

„Mulțumim pentru peisajele arătate, că așa mai vedem și noi pensionarii locurile frumoase și nu vă uitați la invidioși, nu merită nici să le citiți . Vă pup și vă doresc vacanță plăcută!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Rețeta de cozonaci a Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV a dezvăluit secretul culinar: „Dacă se ard cumva cozonacii să pui deasupra...”

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare”

Una dintre observațiile pe care fanii i le fac adesea vedetei este faptul că aceasta nu mai are silueta de odinioară, lucru de care vedeta nu se ascunde și și-l asumă. Totuși, ce nu știu mulți este faptul că această greutate a venit pe fondul încercărilor și tratamentelor pe care aceasta le-a făcut în trecut pentru a deveni mamă. Mult timp, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu au mai avut speranța că vor deveni părinți, însă minunea s-a întâmplat, în final, pentru cei doi.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel