Imagini cutremurătoare la METROU! O adolescentă a fost salvată în ultimul moment din fața trenului

Data publicării:
Imagini cutremurătoare la METROU! O adolescentă a fost salvată în ultimul moment din fața trenului
Descriere foto: Imagini cutremurătoare la METROU! O adolescentă a fost salvată în ultimul moment din fața trenului

Salvare ca-n filme la stația de metrou Dristor 1 din Capitală. O tânără a fost ridicată în ultimul moment de pe șinele de metrou, înainte ca totul să se transforme într-o tragedie. 

Camerele de supraveghere de la metrou au surprins un moment de-a dreptul cutremurător. O tânără s-a aruncat pe șinele metroului, iar doi trecători au reușit să o salveze în ultimul moment. 


Tânăra, în vârstă de 15 ani, a fost salvată de doi oameni cu suflet mare la doar o secundă înainte ca trenul să o spulbere. Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.35, în staţia de metrou Dristor din Bucureşti.


„Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă.Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Precizăm că circulația trenurilor nu a fost afectată.


De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se arată în comunicatul transmis de Metrorex.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel