Imagine virală cu Billie Eilish. Cum arăta artista în copilărie

Data actualizării: | Data publicării:
Billie Eilish, instagram
Descriere foto: Billie Eilish, instagram

Billie Eilish a împărtășit cu fanii o fotografie uimitoare, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 19 ani.

Billie Eilish și-a sărbătorit ziua de naștere cu o adorabilă fotografie din copilărie. Artista avea aceiași ochi albaștri mari și expresivi pe care îi are și astăzi. Dar, spre deosebire de părul ei negru și verde neon pe care l-a abordat în ultimul an, Billie avea părul blond care ieșea de sub o pălărie de soare roz drăguță. 

Micuța Billie tocmai terminase să mănânce niște ciocolată, drept dovadă stând chiar urmele de ciocolată din jurul guriței. Aceasta purta o bluză cu mânecă lungă, imprimată cu mici pătrățele colorate, mingi de baseball, cărți deschis, animale și buline. Billie Eilish pur și simplu a descris fotografia cu numărul „19”, aceasta fiind vârsta pe care tocmai a împlinit-o.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Cântăreața s-a născut în Los Angeles și a crescut în zona Highland Park a orașului. Încă locuia acasă sub acoperișul părinților săi, Maggie și Patrick, când și-a scris albumul de debut câștigător al premiilor Grammy în 2019 "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" , pe care l-a scris împreună cu fratele ei mai mare Finneas O'Connell.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel