Ilona și Ristei, criză de râs în timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva: „Mie mi-e rău! Cred că cea mai mare provocare”

Data actualizării: | Data publicării:

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a ținut pe Ilona și pe Ristei cu sufletul la gură, după ce, la finalul galei trecute, ruleta nu le-a dezvăluit care sunt noile personaje pe care trebuie să le interpreteze.

Nu mică le-a fost mirarea când au ajuns la repetiții și au aflat că au de interpretat o piesă în limba... chineză.  „Nu, nu, nu! Mie mi-e rău! Cred că cea mai mare provocare este să nimerim măcar 10 cuvinte din toată nebunia asta. N-am nicio speranță cu momentul ăsta, sunt distrusă psihic, nici nu aveți idee ce e în capul meu acum!”, a reacționat Ilona, după care, atât ea, cât și partenerul ei de scenă, au izbucnit într-un râs isteric: ,,Lăsați-ne puțin, că avem o cădere nervoasă! Ne cam ustură creierul! Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!”.

Nici reacțiile colegilor nu s-au lăsat așteptate, astfel că, întrebat cum i se pare piesa pe care o au de interpretat cei doi, Dima a recunoscut: „Eu nu cred că aș putea interpreta așa ceva, aș improviza întreg momentul. Dar ei știu măcar despre ce e piesa asta?”, s-a amuzat acesta.

Imediat după momentul interpretării, Mihai Petre și Andreea Bălan s-au ridicat de pe scaune, aceasta din urmă mărturisindu-i Ilonei: „Eu vreau să introduc în concertele mele mișcarea ta de la final, ia să-mi dai lecții de dans!”. Și Aurelian Temișan a apreciat momentul celor doi, declarând: „Ilona, tu te-ai născut ca să bucuri oamenii și asta se vede, iar tu, Florin, te-ai născut ca să le cânți oamenilor din jur și, la fel, treaba asta se vede. Voi doi sunteți o combinație perfectă, sunteți minunați!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1. 8 echipe de artişti au spus spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel , Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel