Ilona Brezoianu: „Nu trebuie musai să faci un copil. Nu cred în băbismele astea”

Data publicării:

Ilona Brezoianu, una dintre cele mai populare actrițe ale momentului, vorbește deschis despre valorile în care crede, despre căsătorie, posibilitatea de a deveni mamă și fricile pe care le are. 

Despre Ilona Brezoianu s-ar putea spune că e omul care poate face haz de necaz, în orice situație. În spatele cortinelor, actrița se declară extrem de emotivă și spune că emoționează foarte ușor. Mai mult, vedeta spune că este bântuită de o serie de frici, printre care, cele mai puternice, sunt acelea ale „succesului temporar”. 

„Eu sunt un om extrem de emotiv, sunt Rac. Mă emoționez foarte repede. Mă emoționează multe lucruri. Cred că toată lumea are frici. Am frică de moarte, de boală, frica de ratare, e complicată. Nu poți să știi că acuma ești sus și mâine poate nu o să mai fii, cum te descurci? Ce faci? Dacă acum ești foarte cunoscut și poate peste cinci ani nu mai știe nimeni cine ești, e complicat. Sunt multe frici, toți le avem”, a declarat Ilona Brezoianu pentru Fanatik. 


Nu se grăbește să se mărite și să devină mamă

Actrița are o serie de valori pe care le urmează, în ciuda presiunilor pune de societate, astfel că, spune ea, nu se grăbește să se căsătorească și consideră că există un timp potrivit pentru toate. 

„Nu cred în tradiționalisme sau că trebuie să te căsătorești că așa e bine. Toate lucrurile trebuie să le facem atunci când simțim, nu trebuie să fie la un anumit timp. Trebuie să fie persoana potrivită. Pe vremuri, se spuneau multe. Se spunea și că trebuie să stau cu un anumit om toată viața și nu cred în treaba asta.

Cred că dacă oamenii nu se mai simt bine împreună trebuie să se despartă, chiar dacă au copii împreună. Mai bine preferi să crești copii cu doi părinți separați decât să stea în aceeași casă și să nu se înțeleagă. Nu cred în băbismele astea. Lucrurile trebuie făcute când simți să le faci. Nu trebuie musai să faci un copil. Poate că trebuie sau poate că nu trebuie. Poate unii oameni nu sunt făcuți să fie părinți. Nu trebuie să populăm planeta inutil dacă nu ne dorim asta, dacă nu simțim să facem asta”, a mai spus actrița pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel