Ilinca Vandici, traumatizată de Andreea Mantea, în bucătărie. Ce au făcut vedetele

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea, Ilinca Vandici, captură foto Youtube ”Trăiri alături de Andreea Mantea”
Descriere foto: Andreea Mantea, Ilinca Vandici, captură foto Youtube ”Trăiri alături de Andreea Mantea”

Andreea Mantea a făcut-o pe Ilinca Vandici să plângă, în propria bucărătie!

Potrivit Kanal D, emisiunea Andreei Mantea este plină de surprize. Cu toții știm că această în emisiune este vorba despre trăiri. Pe lângă faptul că prezentatoarea ajută cazuri sociale și face în așa fel să aducă un zâmbet pe fața celor care au o viață tristă, când vine vorba despre colegele ei din breaslă, aceasta apelează la atitudinea de ”femeie rea”. 

În episodul de aseara, Andreea Mantea a avut misiunea de a o învăța pe Ilinca Vandici să facă cozonaci. Prezentatoare a apelat la metode neobișnuite în pregătirea cozonacului. 

”În primul și în primul rând coca de cozonac este foarte pretențioasă. Noi vorbim de coca asta ca de o ființă vie. Este ca un pui mic, mic, mic care are sentimente și care pot fi foarte ușor rănite. Trebuie să vorbești cu ea non-stop, o alinți, acțiune pe care trebuie să o faci cu fiecare ingredient în parte”, a spus Andreea Mantea, potrivit Kanal D.

Însă Ilinca Vandici nu a luat în serios cele spuse de Andreea Mantea, spunându-i că o ia la mișto. 

”Haide, mă Andreea, mă iei la mișto. Mie nu îmi place mirosul de drojdie”, a spus Ilinca Vandici, potrivit Kanal D.

Văzând atitudinea Ilincăi, Andreea Mantea a luat-o deoparte de Ilinca Vandici și i-a șoptit că nu trebuie să vorbească urât despre ingrediente deoarece nu o să îi iasă cozonacul. 

”Nu mai vorbit urât despre niciun ingredient de pe masă, pentru că nu o să îți iasa”, i-a transmis Andreea Mantea, Ilincăi Vandici. 

Prezentatoarea de la ”Bravo ai stil!Celebrities” a început să creadă toată povestea inventată de Andreea Mantea, spunând că va executa tot ce va spune ea. 

Însă lucrurile nu au stat în liniște, prea mult timp,  deoarce Ilinca Vandici a răbufnit în plâns.

”De la început am simțit că mă iei la mișto. Tu nu înțelegi că este foarte important pentru mine ca acest cozonac să îmi iasă. Vreau să îi fac un cadou lui Andreai, și în loc să mă ajuți tu m-ai încurcat. Nu se face așa ceva”, a spus Ilinca Vandici în timp ce plângea. 

Atutidinea Ilincăi a făcut-o pe Andreea Mantea să regrete că și-a adus colega de breaslă în această stare, motiv pentru care aceasta i-a adus un cozonac gata făcut și i-a transmis că este o farsă. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel