Ilinca Vandici sărbătorește 3 ani de la căsătorie. Cum s-a cunoscut cu soțul ei

Data publicării:

Cuvântul dragoste este un cuvânt frumos, dar totuși atât de complicat în viața vedetelor. Unele dintre ele trăiesc povești de dragoste pe care nici ele nu ar fi crezut că le pot trăi, iar altele  sunt supuse unor dezamagiri crunte. 

Despre Ilinca Vandici, putem spune că este o norocoasă din acest punct de vedere. Știe să își împartă timpul între viața personală și cea profesională. De foarte multe ori, prezentatoarea tv a declarat că soțul ei, Andrei Neacșu, o suține în totalitate în cariera sa. 

Astăzi cei doi, împlinesc 3 ani de la căsătorie. Imaginile pe care vedeta le-a postat, au adus emoții și amintiri pe buzele urmăritorilor.

Cei doi și-au început relația acum 4 ani de zile, iar la un an de relație, Ilinca și Andrei, au decis să formeze o familie. Prezentatoarea tv a declarat de foarte multe ori că soțul ei este extrem de gelor: „Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică”. 

Nuntă fastuoasă, invitați din politică, meniuri și ținute de lux. Cam așa a fost la nunta Ilincăi Vandici. Reamintim de asemenea, că în luna iunie 2016, după ce s-a despărțit de fotbalistul Cătălin Țâră, Ilinca Vandici, s-a aruncat imediat în brațele lui Andrei Neacșu. Acesta a cucerit-o pe celebră cu o replică care a adat-o pe spate pe vedetă: ”Nu mă știi? Eu sunt campion la ...femei”, spunea Andrei Neacșu la vremea aceea pe contul personal de facebook.  Timpul a trecut iar cei doi trăesc momente de vis împreună cu fiul lor, Zian. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel