Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. Vedeta a rămas fără mai multe bijuterii valoroase: "Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng!”

Data publicării:
Ilinca Vandici, foto Instagram
Descriere foto: Ilinca Vandici, foto Instagram

Ilinca vandici a trecut printr-un episod extrem de neplăcut, la întoarcerea din vacanță. 

Ilinca Vandici a fost într-o vacanță în Dubai, cu familia, iar la întoarcere, pe aeroportul din România, a avut parte de șocul vieții ei. Vedeta avea în bagajul de cală mai multe lucruri de valoare, printre care și un săculeț cu mai multe bijuterii, care a fost golit.
Vedeta a făcut o greșeală majoră, nu a sigilat bagajul, astfel că cineva a putut deschide cu ușurință valiza și să ia, la alegere, ce și-a dorit, din lucrurile prezentatoarei TV. Aceasta spunea că printre bijuteriile furate se numără și câteva inele cu diamante și chiar și verigheta. 


Prezentatoarea Bravo ai stil este în șoc și spune că abia își ține în frâu lacrimile. Mai mult, ea spune că bunurile sunt pierdute pentru totdeauna și că nu are cum să le mai recupereze. 


"Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj.

Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală.

Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic", spus Ilinca Vandici pe  Instagram.

 

Ilinca Vandici și-a recuperat verigheta și câteva inele

La cîteva ore de la anunțul furtului, vedeta a revenit pe rețelele de socializare și a anunțat că a căutat mai bine în bagaj și că și-a găsit verigheta și un inel, restul sunt dispărute fără urmă. Mai mult, ea spune că nu știe dacă bunurile i-au fost firate pe aeroportul din Dubai sau în România. 


"Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel.

Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!
Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai",  a mai spus prezentatoarea TV. 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel