Ilinca Vandici și Eva Longoria, întâlnire neașteptată. Detaliul care i-a atras atenția prezentatoarei TV: „Fără fițe sau ifose de star internațional”

Data publicării:

Ilinca Vandici a întâlnit-o pe Eva Longoria în aeroport. 

Este sezonul vacanțelor și se pare că, în această perioadă, majoritatea vedetelor profită din plin de temperaturile ridicate din termometre și petrec timp de calitate cu familia sau prietenii lor. Dacă mai multe persoane publice au ales anul acesta să-și petreacă concediul pe litoralul românesc, sunt și multe celebrități care au preferat să petreacă clipe de vis în alte țări extrem de iubite de mai mulți români. Printre acestea se numără și Ilinca Vandici, care a ales să își încarce bateriile în Italia, Capri. Frumoasa vedetă a plecat acolo însoțită de mai muți prieteni și pare că zilele însorite îi priesc din plin.  

Vedeta a avut parte de surprize chiar de la primul pas în Italia. Ea a întâlnit-o pe celebra actriță Eva Longoria și s-a fotografiat alături de aceasta. Prezentatoarea TV spune că a rămas impresionată de atitudinea starului internațional.


„Ia uitați cu cine m-am întâlnit in aeroport…  Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional! Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie… “Bineînțeles!” mi-a răspuns, cu același zâmbet firesc…  Ești superba , @evalongoria si îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe!”, a dezvăluit Ilinca Vandici pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

 

Eva Longoria, complet nemachiată, la 46 de ani. Cum arată vedeta fără filtre și cosmetice

Ilinca Vandici, mesaj tulburător după scandalul declarațiilor despre căsnicie: Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești


Ilinca Vandici, apariție răvășitoare


Aceasta își ține fanii la curent cu toate imaginile superbe și peisajele de vis din această vacanță, dar nu uită să se pozeze și pe ea.

Ultima fotografie postată pe Instagram de frumoasa prezentatoarea a competiției de stil o surprinde pe aceasta cu zâmbetul până la urechi, însă silueta și stilul vestimentar au fost cele care le-au atras atenția fanilor. Cu un peisaj mirific în spate, Ilinca Vandici a ales să poarte o bustieră, care să-i scoată în evidență bustul generos și o pereche de pantaloni scurți. Se poate observa cu ușurință abdomenul cu pătrățele și picioarele bine tonifiate ale vedetei, care petrece mult timp în sala de fitness pentru asta.

„Dolce far niente…De prea putine ori chiar pun in practica aceasta expresie… Sunt totuși momente in care efectiv încerc sa-mi eliberez mintea și sa respir… Feels good!”, este descrierea pusă de Ilinca Vanici în dreptul fotografiei.

Ce spune Ilinca Vandici despre femeile care o invidiază

Invitată recent în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilinca Vandici a fost întrebată despre motivul pentru care ea crede că este invidiată de alte femei,

”Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.”, a fost răspunsul dat de Ilinca Vandici.

Cum își menține Ilinca Vandici silueta 


”Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel