Ilinca Vandici, probleme de sănătate. Vedeta este de trei zile pe perfuzii: ”Mă simt umflată toată”

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Ilinca Vandici a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de zâteva zile. 

Ilinca Vandici este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a mărturisit că în ultimele zile nu s-a simțit foarte bine și a fost nevoită să stea câteva zile pe perfuzii. Cu toate astea, Ilinca Vandici a fost nevoită să își facă treburile în continuare și chiar să meargă la câteva evenimente. 

„Ieri nu am mai făcut perfuzii, în schimb mi-a fost foarte rău, foarte rău. Am ținut eu neapărat să mă duc și la sală de dimineață. Deși nu ați crede pentru că am avut un weekend plin îmi este foarte rău. 

Vineri am făcut perfuzii, sâmbătă am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la nuntă. Duminică am făcut perfuzii, de la perfuzii m-am dus la botez. Că am zis dacă fac un pic de mișcare o să-mi fie bine. 

Ilinca Vandici: „Nu suport să fiu bolnavă”

M-am simțit foarte bine după mișcare, doar că după amiază mi-a fost foarte rău. Problema este că acum mă simt efectiv umflată toată. 

Am un pic de treabă, sunt mai funcțională decât ieri… nu suport să fiu bolnavă, nu pot”, le-a spus prezentatoarea de la Bravo, ai stil! fanilor de pe Instagram.

Ilinca Vandici are probleme și cu somnul

Totodată, Ilinca Vandici a mărturisit că nu se poate odihni și are probleme cu somnul. Aceasta se trezește imediat după ce o ia somnul și nu înțelege care este cauza problemei. 

„Mă trezesc, iar adorm, iar ațipesc, iar în secunda doi mă trezesc. Măi, e a doua noapte. Aaaa și ca să nu uit să vă spun că de două nopți nu dorm. Eu nu-mi dau seama ce se întâmplă. 

Deci, efectiv adorm, îmi simt corpul moale, adorm și mă bucur că adorm, în secunda doi mă trezesc”, a mai adăugat frumoasa șatenă pe social media.

Ilinca Vandici, primele declarații după valul de critici

"După atâția ani de carieră tot mai învățăm lucruri. Asta e una dintre lecțiile pe care le-am învățat în perioada asta. Am fost extrem de relaxată în acel podcast și am crezut că oamenii mă cunosc de atâta timp și nu m-am gândit o clipă că aș putea să las loc de interpretări, unele duse la extrem. Da, recunosc că am declarat asta, dar în momentul respectiv era o discuție ipotetică, ăsta era cel mai rău lucru pe care Andrei ar putea să-l facă. Am greșit, trebuia să fiu atentă.", a declarat Ilinca Vandici în cadrul emisiunii.

Ilinca Vandici a fost foarte afectată de ce s-a scris în mediul online

"După tot ce s-a întâmplat îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Îmi pare rău că nu am acordat mai multă atenție, că nu mi-am ales alte cuvinte, pentru a nu lăsa să se înțeleagă altceva. Mă doare foarte rău.

Cred că o femeie e liberă să facă tot ceea ce își dorește ea să facă, atâta vreme cât ea se simte împlinită. Eu vorbeam de o situație ipotetică, Andrei nu a fost în ipostaza de a mă înșela. În trecut însă am trecut prin asta. Respectivul bărbat era iubitul meu și totuși l-am iertat de atâtea ori pentru infidelitate. Zcum, că vorbim despre o familie, pentru care suntem dispuși să iertăm lucruri, îmi e greu să risc tot din cauza unei întâmplări. În egală măsură, este o situație foarte greu de acceptat. Dacă iert nu înseamnă că accept sau că promovez asta. Am greșit pentru că nu am fost capabilă să îmi găsesc cuvintele potrivite.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel