Ilinca Vandici, despre depresia post-natală. Cum a reușit vedeta să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei

Data publicării:
Ilinca Vandici, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ilinca Vandici, sursa foto Instagram

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată, Ilinca Vandici a trecut prin momente cumplite chiar după naștere. 

Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar viața ei nu a fost lipsită de necazuri. Cele mai grele momente pentru Ilinca Vandici au fost chiar după naștere. Vedeta are un fiu în vârstă de trei ani, Zian, care o face cea mai fericită mamă din lume. Ilinca este o mamă foarte grijulie și este foarte atentă la educație pe care micuțul o primește. 


Prezentatoarea TV a vorbit despre depresia post-natală și despre relația pe care o are cu fiul ei, Zian. 


„Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru Viva.ro


Chiar dacă viața ei este împărțită între familie și carieră, Ilinca este foarte atentă la educația pe care fiul ei o primește și are grijă să petreacă cât mai mult timp alături de el. 


„Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare! O mamă ce își dorește o educație frumoasă și o dezvoltare sănătoasă a copilului ei! Sunt foarte liniștită și cât e la grădiniță pentru că am încredere totală și știu sigur că e pe mâini bune! De obicei, după ce îl iau de la grădiniță, stăm împreună și ne facem programul nostru, astfel încât, fiind cu mine, în mijlocul familiei, iar nu am de ce să mă panichez”, a adăugat vedeta TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel