Ilinca Vandici, de urgentă la spital. Primele declarații ale prezentatoarei TV: „Mă doare groaznic”

Data publicării:

Ilinca Vandici a ajuns duminică noapte la Urgențe, după ce a acuzat dureri mari de stomac. Vedeta a fost externată, însă medicii nu au descoperit încă motivul pentru care aceasta s-a simțit rău.

Duminică noapte, cu doar trei zile înainte de a împlini 35 de ani, Ilinca Vandici a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care i-a alertat pe fani. Prezentatoarea TV s-a pozat pe patul de spital, în camera de gardă, în timp ce medicii o stabilizau.


Vedeta a acuzat dureri de stomac iar medicii i-au aplicat un tratament simptomatic, cauza stării acesteia fiind deocamdată necunoscută. 

Astăzi, Ilinca Vandici a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate.

 

„Sunt bine, multumesc din suflet. Am primit atât de multe mesaje. 

Am facut o criza de stomac. De trei zile mă doare stomacul. Și aseară nu am mai suportat și am mers la Urgență. Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. Cert este că în urma investigațiilor de la urgență, nu ne-am dat seama de la ce este. Așa că urmează să mai fac niște investigații, să vedem dacă este o bacterie. Totul pare în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul.”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 

 

Pe 17 iunie, Ilinca Vandici va împlini 35 de ani. 

 

Ilinca Vandici, despre depresia post-natală

 

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată, Ilinca Vandici a trecut prin momente cumplite chiar după naștere. 


 
Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar viața ei nu a fost lipsită de necazuri. Cele mai grele momente pentru Ilinca Vandici au fost chiar după naștere. Vedeta are un fiu în vârstă de trei ani, Zian, care o face cea mai fericită mamă din lume. Ilinca este o mamă foarte grijulie și este foarte atentă la educație pe care micuțul o primește. 


Prezentatoarea TV a vorbit despre depresia post-natală și despre relația pe care o are cu fiul ei, Zian. 

„Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru Viva.ro. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel