Ilinca Vandici, apariție INCENDIARĂ în Maldive. Cum s-a pozat vedeta

Data actualizării: | Data publicării:

Ilinca Vandici s-a pozat în mai multe ipostaze îndrăznețe, în vacanță. 

Prezentatoarea TV, Ilinca Vandici, petrece clipe de neuitate în vacanța de lux din Maldive, alături de soțul ei. Vedeta profită din plin de soare și de temperaturile ridicate, lucru ce reiese din pozele ei. Aceasta postează zilnic pe rețelele de socializare fotografii, în diferite ipostaze îndrăznețe, care îi scot în evidență corpul de invidiat.

În cea mai recentă postare, Ilinca Vandici apare așezată pe o placă de surf, în apă. Fotografia a strâns, într-un timp foarte scurt, sute de like-uri și de comentarii.

Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici soțului ei

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează unul dintre mai apreciate cupluri din țara noastră. Prezentatoarea de televiziune se poate declara o femeie împlinită, are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. De asemenea, cei doi soți au împreună un băiețel, care le face viața mult mai frumoasă de când a apărut pe lume. Recent, Ilinca Vandici a fost invitată în podcastul moderat de către artistul Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre căsnicia sa. 

Frumoasa vedetă a mărturisit că i-ar ierta orice soțului său. De asemenea, Ilinca Vandici a ținut să transmită și un mesaj pentru admiratoarele soțului său și le-a avertizat să nu își încerce norocul, deoarece el tot la ea se întoarce.

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici.

Cea mai mare frică a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici a declarat că cea mai mare frică a ei este moartea. Prezentatoarea TV se teme ca persoanele dragi de lângă ea să nu pățească ceva rău. 

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine', a subliniat Ilinca Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel