Ilinca Vandici a împlinit 35 de ani. Cum a fost surprinsă vedeta de către soțul ei/ FOTO

Data publicării:

Sărbătoare mare în familia Ilincăi Vandici. Vedeta a împlinit astăzi 35 de ani, iar soțul ei a surprins-o plăcut pe aceasta încă de la primele ore ale dimineții.

Ilinca Vandici a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, prezentatoarea TV a fost asaltată de mesaje și cadouri din partea celor dragi. Prima urare și cea mai specială a venit din partea soțului ei, care a postat o fotografie cu aceasta de la un eveniment, la a cărei descriere stătea un mesaj simplu, dar plin de însemnătate: „I love you”(n.r.”Te iubesc”), a scris Andrei Neacșu, soțul Ilincăi Vandici.

De asemenea, vedeta a primit și un tort pe care scria: „La mulți ani, Ilinca! Te iubim!”

 

Ilinca Vandici a ținut să marcheze această zi specială printr-un mesaj emoționant.

„FABULOUS 35!!! Așa simt ca va fi viața mea de acum înainte, plină de magie și presărată cu praf de stele!  După o perioadă destul de grea, mă simt totuși norocoasă, binecuvântată, iubită, împlinită, înconjurată de oameni frumoși care mă prețuiesc! Tot ce îmi mai doresc, este să fiu sănătoasă și să ma pot bucura de toți și de toate!  Vouă vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, pentru că ma apreciați și iubiți necondiționat și pentru ca îmi faceți zilele mai frumoase!  La mulți ani, mie!!!„, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

 

 

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile

 

 

În urmă cu câteva zile, Ilinca Vandici a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care i-a alertat pe fani. Prezentatoarea TV s-a pozat pe patul de spital, în camera de gardă, în timp ce medicii o stabilizau. Vedeta a acuzat dureri de stomac iar medicii i-au aplicat un tratament simptomatic, cauza stării acesteia fiind deocamdată necunoscută. 

„Sunt bine, multumesc din suflet. Am primit atât de multe mesaje. 

Am facut o criza de stomac. De trei zile mă doare stomacul. Și aseară nu am mai suportat și am mers la Urgență. Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. Cert este că în urma investigațiilor de la urgență, nu ne-am dat seama de la ce este. Așa că urmează să mai fac niște investigații, să vedem dacă este o bacterie. Totul pare în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul.”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 

Cu o seară înainte de ziua ei de naștere, Ilinca Vandici și-a anunțat fanii că este vorba doar de o gastrită și o bacterie găsită la stomac.

„Am gastrită și o bacterie la stomac, am primit tratament, am primt regim alimentar pentru asta, așa că o să fiu din ce în ce mai bine, de mâine o să fiu pe mese, nu mai stau în pat, mâine este și ziua mea..”, le-a transmis Ilinca Vandici fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel