Ilie și Ioana Năstase nu mai divorțează. Ce a făcut-o pe brunetă să se răzgândească: ”S-a schimbat foarte mult”

Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Simion, sursa foto Facebook

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Ilie și Ioana Năstase. Bruneta a decis să îi mai dea o șansă soțului ei.

Ioana a decis să îngroape securea războiului și să-i mai dea o șansă soțului ei, Ilie Năstase. Deși, toată lumea credea că între cei doi lucrurile s-au terminat, iată că situațăa s-a schimbat la 180 de grade. Ioana Năstase a recunoscut că soțul ei este un bărbat destul de gelos, drept dovadă stând reacția lui Ilie Năstase când bruneta a primit un buchet imens de trandafiri.

Recent, bruneta a declarat că s-a hotărât să retragă cererea de divorț, dar a căzut de comun acord cu soțul ei să facă toate demersurile necesare pentru a anula acest lucru. Mai mult decât atât, Ioana Năstase a precizat că nu a uitat momentele în care soțul ei a fost violent, însă a preferat să îl ierte și săi mai dea o șansă, sentimentele dintre cei doi fiind în continuare extrem de puternice.

”E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a povestit Ioana Năstase pentru Antena Stars.

Potrivit spuselor Ioanei Năstase, Ilie s-a schimbat destul de mult în ultima perioadă, motiv pentru care își dorește să mai dea o șansă poveștii de iubire dintre ei.

”Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt învățată să trăiesc așa”, a explicat Ioana Năstase.

 Mai mult decât atât, Ioana Năstase a declarat că în ultima perioada a petrecut mai mult timp împreună cu soțul ei și chiar urmează să plece împreună la Paris.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel