Ilie Năstase și Ioana Simion, război în declarații: „Nu pot trăi în haos, în violență...”

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion nu pare că va fi unul prea liniștit. Războiul dintre cei doi abia a început. 

Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca relația dintre cei doi să nu se termine niciodată, iată că Ilie și Ioana Năstase au ajuns la divorț. Frumoasa brunetă este cea care a decis să depună actele de divorț, iar această hotărâre se pare că nu l-a bucurat deloc pe fostul tenismen. 


Chiar dacă bruneta și-ar fi dorit ca totul să se termine la notar, fără prea multe discuții și fără prea mare circ, Ilie și-a dorit că totul să se complice. Așa că cei doi vor divorța la tribunal. Se pare că lucrurile dintrei cei doi s-au înrăutățit după  episodul violent care ar fi avut loc în luna ianuarie. 


”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. 


Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a spus Ioana Năstase pentru Playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel