Ilie Năstase, pus la pământ de soția sa. Ce i-a cerut Ioana Năstase: "Vreau mai mult..."

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ioana Năstase trece greu peste scandalul cu soțul ei. Vedeta a decis să îi impună câteva condiții fostului tensimen pentru a se împăca.

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Năstase a zguduit showbiz-ul românesc. Ioana Năstase a apelat la numărul de urgență, după ce soțul ei a agresat-o fizic. La sosirea organelor de poliție, acesta și-a schimbat decizia de a mai face plângere împotriva soțului ei.

Acum, Ioana Năstase a decis să-i mai dea o șansă soțului ei, însă cu anumite condiții. Bruneta a mărturisit că nu poate să mai accepte un asemenea comportament din partea partenerului său.

Tenismenul își dă silința pentru a o recupera pe soția sa. Flori, cadouri, cine și gesturi romantice au înconjurat-o zilele trecute. Totul pentru a o convinge pe Ioana că regretă gestul făcut și că este dispus să acționeze după cum îi cântă pentru a salva căsnicia. 

„Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase. Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară”, a declarat Ioana pentru PlaySport.

Cu toate astea, Ioana Năstase este hotărâtă să-i mai dea o șansă fostului tenismen.

„I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el”, a mai spus Ioana pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel