Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte marele sportiv: ”Plămânii mei sunt în regulă”

Data publicării:
Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ilie Năstase a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Tenismenul a fost externat din spital.

Ilie Năstase a ieșit învingător din lupta cu COVID-19. Fostul tenismen a fost externat din spital, iar starea sa de sănătate este una foarte bună. Din fericire, Ilie Năstase a contractat o formă ușoară a virusului. Marele sportiv a declarat că plămânii nu i-au fost afectați și că nu a rămas cu probleme de sănătate în urma infectării cu virusul SARS-COV2.

 

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă”, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

 

Ilie Năstase a precizat că pe tot parcursul șederii în spital a fost atent supravegheat de către medici și a urmat un tratament, care l-a ajutat să scape mai repede de boală. Totodată, sportivul a subliniat faptul că vaccinul l-a ajutat foarte mult în lupta cu virusul ucigaș din China.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson”, a declarat fostul jucător de tenis pentru sursa mai sus menționată.

 

Și Ioana Năstase a fost infectată cu COVID-19

 

Ioana și Ilie Năstase au plecat în Turcia într-o vacanță pentru a se relaxa. Din nefericire, lucrurile nu au mers conform planurilor, și asta pentru că cei doi s-au infectat cu noul coronavirus. Se pare că atât Ioana, cât și Ilie Năstase au contractat o formă ușoară a virusului.

''Cei doi au venit din Turcia, din Istanbul mai exact, una dintre destinațiile lor preferate, dar din păcate, așa cum vă spuneam finalul nu a fost dorit de niciunul dintre ei. Asta după ce, Ilie Năstase s-a simțit rău și a decis să se testeze. Din păcate, testul a ieșit pozitiv, de asemenea, și Ioana este infectată cu acest virus. Din primele informații pe care le avem, Ilie Năstase nu are simptome foarte grave, din fericire a făcut o formă ușoară a bolii'', a transmis redacția Antena Stars



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel