Ilie Năstase, primele declarații după ce Ioana a anunțat că s-au despărțit: „Eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook”

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ilie Năstase și Ioana Năstase, sursa facebook

Povestea de iubire dintre Ilie Năstase și Ioana Simion ar fi ajuns la final, după ce bruneta a postat pe rețelele de socializare un mesaj neașteptat. 

Ilie Năstase și Ioana Simion și-ar fi spus adio pentru totdeauna, iar bruneta a fost cea care a dezvăluit această veste neașteptată. Cei doi au avut câteva conflicte de-a lungul timpului, motiv pentru care Ioana a sunat la 112 pentru a fi scoasă din casă și a depus și actele de divorț, dar într-un final a decis că vrea să îi mai acorde o șansă fostului mare sportiv. 


Ioana Simion nu a depus nicio plângere împotriva soțului ei, dar a declarat că a simțit în acele momente tensionate că nu va mai apuca să iasă din casa tenismenului. Chiar dacă a spus la acea vreme că nu mai există cale de întoarcere, bruneta i-a mai dat lui Ilie Năstase o șansă, sperând că lucrurile se vor limpezi între ei. 


În urmă cu aproximativ o zi, aceasta a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj neobișnuit, prin care își anunța fanii că un capitol din viața ei a ajuns la final iar în următoarea perioadă va avea nevoie de înțelegere și liniște. 

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit”, a spus Ioana Simion pe Facebook.


Ilie Năstase nu a vrut să comenteze cele spuse soția lui, dar a dezvăluit că nu stă pe Facebook și nici nu citește presa. Fostul sportiv a spus chiar că nu îl mai interesează nimic despre persoana care a scris mesajul, semn că despărțirea celor doi a rupt și orice legătură. 


“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a declarat Ilie Năstase, potrivit fanatik.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel