Ilie Năstase, prima reacție după una dintre fiicele sale și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Să facă ce vrea”

Sursa foto: Ilie Năstase, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ilie Năstase, facebook

Ilie Năstase a avut o primă reacție, după ce una dintre fiicele sale și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. 

Ilie Năstase a făcut primele declarații, după ce fiica sa Charlotte Năstase a decis să își facă cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Acolo, utilizatorii trebuie să plătească o anumită sumă pentru a avea acces la fotografii. Charlotte, în vârstă de 32 de ani, este fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și a Alexandrei King, fosta soție a tenismenului.

Ilie Năstase, prima reacție după una dintre fiicele sale și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Se pare că Ilie Năstase nu este deranjat de decizia pe care a luat-o fiica sa. Fostul sportiv a declarat că este problema ei ce face și că el își vede de treburile sale.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut! Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase la  „Teo Show” de la Kanal D.

Ioana Năstase: „Tatăl ei săptămânal îi trimitea bani”

Pe de altă parte, Ioana Năstase a recunoscut că este șocată de decizia pe care a luat-o fiica fostului tenismen. Cu toate astea, soția lui Ilie Năstase nu a vrut să intre mai mult în subiect, pentru că nu este fiica sa. 

„Eu, sinceră să fiu, am rămas șocată. Sunt mamă, și… Eu nu vreau să vorbesc prea multe, vă poate explica tatăl ei, probabil. Eu, chiar dacă știu, nu vreau să vorbesc, nu e treaba mea”, a spus Ioana Năstase, potrivit Fanatik.

Cu toate astea, Ioana Năstase nu înțelege de ce Charotte a luat această decizie, în contextul în care Ilie Năstase îi trimite bani săptămânal.

„Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are”, a mai dezvăluit Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „E șoc pentru un părinte„

Ioana Năstase a declarat că nu a cunoscut-o personal pe Charlotte, însă pentru orice părinte ar fi un șoc să afle asemenea lucruri despre copilul său. 

„Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte. Ilie nu pare a fi șocat, sau dacă e, nu se arată. Eu sunt un om sincer, spun ce văd. Poate el a trăit așa, mai liber…, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 27 mai 2022, 09:35 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience