Ilie Năstase, nervos după informația că are COVID-19: Nu vă interesează!

Data publicării:
Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Fostul tenismen Ilie Năstase ar fi fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, afirmă surse Antena 3. 

UPDATE: Contactat de DC NEWS, Ilie Năstase a spus că nu comentează subiectul, pe care nu îl consideră o ştire. El nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia. Fostul sportiv s-a arătat deranjat de lipsa de interes faţă de alte persoane care sunt depistate pozitiv, dar ulterior a spus că motivul este că presa nu e interesată. 

"Nu văd de ce este o ştire asta. De ce nu sunt întrebaţi şi alţii, sute, mii, care se infectează, cum se simt? Pentru că nu vă interesează, de asta", a transmis Ilie Năstase. 

În plus, fostul tenismen a transmis că "puteţi scrie ce vreţi". 

Recent, Ilie Năstase a fost într-o vacanţă la Istanbul cu soţia sa, însă la întoarcere, Ilie Năstase a simțit un disconfort și a efectuat testul COVID-19. Acesta a arătat că fostul tenisman este pozitiv, scrie Prosport.

 

Surse citate de Antena 3 afirmă că Năstase a fost internat în spital. Nu se cunosc momentan alte detalii despre starea sa de sănătate, dar miercuri informaţiile erau că Ilie Năstase se simte bine şi că nu are o formă severă a bolii. 

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel