Ilie Năstase, lovitură cruntă pentru soția sa. Cu ce decizie a venit fostul tenismen în fața magistraților

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, sursa facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, sursa facebook

Ilie Năstase și Ioana Năstase au ales să meargă pe drumuri separate și să pună capăt mariajului. Fostul tenismen i-a dat o lovitură cruntă soției sale în fața magistraților.

Vestea divorțului dintre Ilie Năstase și Ioana Năstase a venit ca un șoc pentru toată lumea. Se pare că soția fostului tenismen nu a putut să treacă peste momentele violente dintre ea și soțul ei. Deși vedeta a mărturisit că există șanse de împăcare și că este dispusă să șteargă totul cu buretele, într-un final, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Ioana Simion a declarat pentru Antena Stars că decizia a fost luată după 2 luni în care s-a gândit foarte bine la viitorul ei. Mai mult decât atât, ea și soțul ei se vor întâlni în instanță, la cererea fostului tenismen. Deși nu cunoaște motivul pentru care nu au mers la notar, Ioana Simion a spus că se vor întâlni la tribunal, acolo unde o să fie împărțite bunurile materiale, conform legii. Fosta soție a milionarului ar putea să rămână cu automobilul de lux primit de ziua sa de naștere.

„În cazul meu, nu este nevoie. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.

Cu toate astea, vedeta a mărturisit că în acest moment, cel mai mult contează liniștea sufletească.

„Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Mai presus de toate, pentru mine este foarte importantă liniștea sufletească. Eu am gândit-o vreo 2 luni și pentru că sunt o femeie calculată, mereu voi încerca să iau o decizie corectă și foarte bine gândită. Nu voi da înapoi. Niciodată”, a mai transmis soția fostului tenismen.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel