Ilie Năstase, internat în spital, imediat după scandalul cu Marica. Ioana Năstase "E șocul vieții sale!"

Data actualizării: | Data publicării:
Ilie Năstase, captură TV/ kanal D
Descriere foto: Ilie Năstase, captură TV/ kanal D

Ilie Năstase trece prin momente dificile. În pragul divorțului, fostul număr 1 mondial din tenis are mari probleme de sănătate.

Ioana Năstase, soția lui Nasty, a declarat că fostul tenismen a avut probleme cu inima, după scandalul cu Marica și că a ajuns la spital. 

 

”Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

Soția lui Ilie Năstase afirmă că Marica i-ar fi furat afacerea „de sub nas” soțului ei, lucru care l-a afectat profund pe fostul tensimen. 


"Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai afirmat Ioana Năstase.


Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica

 

Potrivit DigiSport, Ciprian Marica a cerut în instanță ca Ilie Năstasesă nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Miza ar fi terenurile extrem de valoroase care intră în patrimoniul Fundației, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Ciprian Marica a formulat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1, încă din luna mai. Însă  la termenul din 6 septembrie instanța a respins scoaterea lui Ilie Năstase din fundație. Ulterior, însă, fostul atacant a mai formulat o acțiune, la aceeași judecătorie. Pe 7 octombrie, cererea formulată de Marica a fost admisă, iar "Nasty" a fost exclus din fundația care îi poartă numele. 

În locul lui Ilie Năstase, Ciprian Marica i-ar fi introdus în fundație pe tatăl și pe unchiul său, prin modificarea actului constitutiv, scrie ProSport.

"Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul! Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred.

Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă. M-a pus să semnezi niște procuri, niște acte și m-a păcălit. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit”, a transmis Ilie Năstase pentru ProSport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel