Ilie Năstase, infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a marelui sportiv

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, captura foto Youtube/ sursa KanalD

Ilie Năstase a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tenismenul se afla alături de soția sa într-o vacanță, în Turcia.

După scandalul cu Ciprian Maria, Ilie Năstase a decis să plece alături de soția sa, Ioana Năstase, într-o vacanță, în Turcia. Din nefericire, planul lor de a se relaxa a fost dat peste cap după ce tenismenul s-a infectat cu COVID-19. După ce s-a întors în țară, Ilie Năstase a început să se simtă rău, așa că a decis să facă un test covid-19, care a ieșit pozitiv. Din fericire, Ilie Năstase a făcut o formă ușoară a bolii, relatează playtech.ro

 

Ilie Năstase a fost internat în spital din cauza unor probleme la inimă

 

Recent, Ioana Năstase a declarat că soțul ei a fost nevoit să stea o perioadă sub supravegherea medicilor, din cauza unor probleme de sănătate la nivelul inimii.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta.

Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.

 

Soția lui Ilie Năstase afirmă că Marica i-ar fi furat afacerea „de sub nas” soțului ei, lucru care l-a afectat profund pe fostul tensimen. 


"Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat afacerea de sub nas. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult! Ilie mi-a spus că Marica a umblat și la Consiliul de Administrație, acolo unde i-ar fi pus pe tatăl și unchiul său, fără să fi scos un cuvânt pe tema asta. A fi om în ziua de azi e lucru mare. E singurul meu comentariu. Cum să nu ai suflet, să nu te gândești că poți lua lucrul altuia, la care nu ai nicio contribuție. Nici nu contează cum te numești, Vasile sau Ion, dacă nu e treaba ta, cine îți dă ție afacerea de-o viață a altuia?!”, a mai afirmat Ioana Năstase.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel